Quantcast

Πως θα ήταν αν μας την είχαν πέσει οι εξωγήινοι το 1913; (VIDEO)

Αληθινά στιγμιότυπα του ‘Α Παγκοσμίου μαζί με ψηφιακά εφέ σε γαμάτο αποτέλεσμα

Mandrill

7 Οκτωβρίου 2014

Eμείς πάντως στο σχολείο δεν τα κάναμε αυτά και κρίμα, γιατί αν η ιστορία του Π.Π.Π. είχε να κάνει με διαστημικά ρομπότ, θα ήμουν ο καλύτερος μαθητής!

Βέβαια το 1910 η Ελλάδα είχε άλλα προβλήματα… αλλά μήπως τελικά μας κρύβουν κάτι; Μήπως ο Λιακόπουλος έχει δίκιο; Μήπως στ’ αλήθεια ο μόνος τρόπος να μείνουμε ενωμένοι είναι ξεχάσουμε το μίσος που μας κατατρώγει και να τα βάλουμε με τον κοινό εχθρό μας;

Όλες οι απαντήσεις, εδώ-ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!

 
 

gmw1

 
 

Το “The Great Martian War” είναι ένα δραματοποιημένο ντοκυμαντέρ που συνδυάζει κινηματογραφημένα στιγμιότυπα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ηθοποιούς και τεχνολογία CGI για να μας πεί την “εναλλακτική” ιστορία της συμπλοκής που συγκλόνισε την Ευρώπη, λίγο μετά την αρχή του αιώνα. Μία συνεργασία των Christian Johnson (Plazma) και Steve Maher (Impossible Factual)  για λογαριασμό του καναδικού History Channel.

 
 

gmw2
 
 
Μεταξύ του 1913 και του 1917, η Ευρώπη θα βρεθεί στη φωτιά ενός ακόμα ακόμα πολέμου, μόνο που αυτή τη φορά οι εχθροί είναι Αρειανοί, οπως τότε με την πεντάρα που φάγανε από την Πανάθα. ‘Ενα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο, προσγειώνεται βίαια στα δάση της νοτιοδυτικής Γερμανίας και ένα επίλεκτο σώμα στρατιωτών φτάνει στην περιοχή για RECON. Η φάση όμως καταλήγει FUBAR καθώς εξωγηίνα ρομποτικά τριπόδια, ξεκινούν να σκορπίζουν τον θάνατο και την καταστροφή στην Ευρώπη, με ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΗΖΕΡ! Οι στρατιωτικές δυνάμεις των Ευρωπαϊκών χωρών, πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να ενωθούν ενάντια στον Εχθρό από το Διάστημα! Θα τα καταφέρουν;

 
 

gmw3

 
 

Η σειρά θα προβληθεί στο καναδικό History Channel, αλλά τι ξέρουν αυτοί οι χαζοκαναδοί απο τηλεόραση; Εμείς έχουμε Τατιάνα και Σουλεϊμάν και Φατμαγκιούλ! Όσοι όμως θέλετε να δείτε πώς θα ήταν η τηλεόραση, αν δεν είχαμε χάσει οριστικά και αμετάκλητα το δρόμο μας… απολαύστε μερικά highlights εδώ:


 
 
IMDB LINK

Best of internet