Quantcast

H HBO επιβεβαιώνει πως γίνονται συζητήσεις για spin-off σειρά του Game of Thrones

Άγνωστο το πότε και το τι θα παίζει με αυτή, αλλά καλύτερο από τίποτα

LUBEN CREW

16 Νοεμβρίου 2016

29630unilad-imageoptim-20160603_ep610_publicity_still_042-001815311-1

Οι οπαδοί (και ακόμη περισσότερο, οι παραγωγοί) του Game Of Thrones μάλλον αρχίζουν να σκέφτονται σιγά σιγά πως οι μέρες της σειράς είναι πλέον μετρημένες. Το show υποτίθεται πως θα ολοκληρωθεί σε 8 σεζόν, και η 7η ξεκινά τώρα σε λίγο, άρα πάπαλα.

Η μήπως όχι; Σύμφωνα με φήμες, η παράδοση που λέει πως η παραγωγός εταιρεία HBO δεν κάνει spin-off  με τις κανονικές σειρές της μπορεί να σπάσει με την περίπτωση του Game Of Thrones.

Tις φήμες αυτές που λένε ότι μπορεί να ετοιμάζεται ένα prequel ή μια spin-ff σειρά έσπευσε να καταρρίψει ο ίδιος ο συγγραφέας R. R. Martin. Από την άλλη, στο Entertainment Weekly αναφέρεται πως σύμφωνα με τον διευθυντή προγραμματισμού του δικτύου Casey Bloys, μια σειρά που θα αποτελεί prequel του Game Of Thrones δεν αποκλείεται.

got2

Όπως δήλωσε ο Bloys, υπάρχουν προκαταρκτικές συζητήσεις με τον ιθύνοντα νου ολόκληρού του franchise, George R.R. Martin, για το που θα πάει μετά η σειρά των βιβλίων A Song of Ice and Fire, μετά από δω.

“Θα έλεγα πως είναι ακόμη προκαταρκτικές συζητήσεις. Υπάρχουν πεδία που εξερευνούμε, αλλά δε θα έλεγα πως είναι κάποιο για το οποίο θα έλεγα “Αυτό θα κάνουμε”.”

Άρα βασικά, υπάρχουν πολλές ιδέες αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε μία. Ελπίζουμε να δουλέψει αυτό και να πάρουμε ένα spin-off του GoT πριν την κοπανήσουν οι δράκοι.

30363unilad-imageoptim-jonsnow

Ξέρουμε ήδη από παλιές συνεντεύξεις πως κι ο ίδιος ο Martin κλωσσάει μια ιδέα για spin-off με βάση το τρίο που πρωταγωνιστεί στις νουβέλες Dunk and Egg, οι οποίες εξιστορούν την ιστορία του νεαρού Ser Duncan the Tall και του υπoκόμου του, Aegon Targaryen. Το αν και το πότε θα γίνει αυτό είναι ακόμη άγνωστο.

Με την 7η σεζόν να είναι καθοδόν και την 8η να ακολουθεί σύντομα, ενδέχεται η πιθανότητα μιας spin-off σειράς να είναι μόνο λόγια. Ακόμη κι αυτό είναι καλύτερο από το τίποτα.

Σχετικά με τις δύο αυτές σεζόν, η 7η θα έχει 7 επεισόδια, ενώ για την 8η ο Bloys δήλωσε πως “θα πάρει όσα περισσότερα (επεισόδια) μπορέσει”.

 

 

 

Best of internet