Quantcast
TV

Η εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη στο χτεσινό The Voice κάνει τη Γιαπωνέζικη τηλεόραση να φαίνεται νορμάλ (VIDEO)

Το άρθρο περιέχει και gifs για όποιον δεν θέλει να ακούσει το τραγούδι

President Creed

17 Φεβρουαρίου 2017

Η Γιαπωνέζικη τηλεόραση πλέον βγάζει -και επισήμως- περισσότερο νόημα από την Ελληνική τηλεόραση, αγαπητοί φίλοι. Στο δημοφιλές στο χτεσινό live του talent show the Voice of Greece μεταδόθηκε μια από τις πλέον cringe και wtf σκηνές που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Συγκεκριμένα, η χτεσινή ερμηνεία (δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε εάν πρόκειται για playback) του Πάνου του Μουζουράκη, μάλλον μπαίνει στο top 3 των χειρότερων στιγμών της τηλεόρασης μαζί με το φρικαλέο playback της εκπομπής “Πρωινό μου” και το φαντασμαγορικό χορευτικό του Ηλία Βρεττού στο κανάλι Ε.

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος τελικά δεν μετανάστευσε στην Αμερική, εχτές άφησε για λίγο τον θρόνο του coach προκειμένου να ερμηνεύσει και να προωθήσει με τον πιο αμήχανο τρόπο το καινούριο του τραγούδι “Μη βιαστείς”.

Ο τίτλος του τραγουδιού θα μπορούσε να σημαίνει “μη βιαστείς να βγεις στην τηλεόραση εάν δεν διώξεις την κουναβόμορφη χαίτη που έχει γραπωθεί στο πίσω μέρος του κρανίου σου”, ή “μη βιαστείς να κάνεις ό,τι να ναι προκειμένου να προωθήσεις το τραγούδι σου γιατί θα είναι awkward.” Καλά καταλάβατε, αγαπητοί φίλοι, ο Πάνος ο Μουζουράκης βιάστηκε τελικά και αποφάσισε να κάνει όλα τα από πάνω:

Αρχικά ο Πάνος αποφάσισε να ερμηνεύσει το τραγούδι του χρησιμοποιώντας ως prop ένα ψεύτικο μωρό στου οποίου το πρόσωπο είχε κολλήσει μια φωτογραφία του Γιώργου Καπουτζίδη, επειδή γιατί όχι;

 

Έχουμε ήδη φτάσει στη φάση που ο Πάνος ο Μουζουράκης τραγουδάει το τραγούδι του σπρώχνοντας ένα ροζ καροτσάκι με ένα μωρό με τη φάτσα του Καπουτζίδη στο stage του στούντιο, και ο Μουζουράκης φαίνεται να είναι ο μοναδικός άνθρωπος στο χώρο που νιώθει σίγουρος για το όλο θέαμα.

 

Επειδή μέχρι τώρα το όλο θέαμα ίσως με πολύ κόπο να έβγαζε κάποιο νόημα, ο Πάνος ο Μουζουράκης φρόντισε να ρίξει μια καραβολίδα στα ψίχουλα νοήματος που είχαν απομείνει, παίρνοντας φόρα και παριστάνοντας ότι σουτάρει το μωρό στο δγιάλο.

 

Στο τέλος παραδίδει το ψεύτικο βρέφος Καπουτζίδη στον real life Καπουτζίδη και η όλη παράνοια λήγει με τον Καπουτζίδη – Ιωσήφ, την Έλενα Παπαρίζου – Παναγία και τον mini-me Καπουτζίδη για Χριστούλη.

 

Μην προσπαθήστε να καταλάβετε αυτό που είδατε. Απλά αφήστε το να το το απορροφήσει ο οργανισμός σας και να το βγάλει στην τουαλέτα μετά από κανα τετράωρο.

Best of internet