Quantcast

Stranger Things 2: Η Eleven μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζαμε

Το τελευταίο teaser και αφίσα του νέου κύκλου δείχνουν ότι το Σάββατο μάλλον θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις

THE NERDSTREAM

24 Οκτωβρίου 2017

Λίγες μόλις μέρες έχουν μείνει μέχρι την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν του Stranger Things και το Netflix έχει ακόμη μερικά teaser για να κρατήσει το κοινό σε αγωνία. Οι θεατές, οι οποίοι έκριναν τη σειρά με τα παιδάκια πρωταγωνιστές ως μια από τις πιο επιτυχημένες της περσινής σεζόν πάντα μπορούν να εκτιμήσουν το κάτι παραπάνω αν αφορά την πόλη Hawking. Όπως πχ η τελική αφίσα του δεύτερου κύκλου:

Η οποία δεύτερη σεζόν διαδραματίζεται ένα χρόνο μετά την πρώτη, αφότου η πρωταγωνίστρια – πειραματόζωο Εleven ξαπόστειλε το τέρας Demogorgon (αλλά παγιδεύτηκε στον κόσμο του, το Upside Down) και ο Γουίλ επέστρεψε στους δικούς του και στην παρέα του. Η μνήμη όμως του Upside Down δε μπορεί να φύγει από το μυαλό του Γουίλ, ενώ υπάρχουν υπόνοιες πως δεν είναι απλά μνήμη αλλά κάτι άλλο.

Tην ίδια στιγμή οι ερωτήσεις των αστυνομικών στο Μάικ (τις οποίες αυτός αρνείται να απαντήσει), όπως και κάτι που φαίνεται να διακρίνεται από το παράθυρο φαίνεται να δείχνουν ότι η Eleven ίσως να μην είναι τόσο μακριά όσο νομίζουν. Αν μια καινούρια απειλή, ίσως μεγαλύτερη από το Demogorgon έρθει στη Γη από το Upside Down πάντως, οι μικροί πρωταγωνιστές της σειράς πολύ πιθανόν να τη χρειαστούν.

Σε κάθε περίπτωση, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου θα ξέρουμε. Δείτε το τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε:

 

Best of internet