Quantcast

Κυκλοφόρησε το trailer της 11ης σεζόν των X-Files

Ο νέος κύκλος της γνωστής σειράς ξαναφέρνει το Μόλντερ και τη Σκάλι στις οθόνες μας

THE NERDSTREAM

10 Οκτωβρίου 2017

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που τα X-Files σήμαιναν κάτι και η περσινή 10η σεζόν ήταν τελείως αδιάφορη, αλλά αυτό δε φαίνεται να πτοεί τη Fox που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την επόμενη σεζόν της σειράς. To trailer της 11ης σεζόν κυκλοφόρησε για το φεστιβάλ New York Comic Con και ξαναφέρνει τους Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Γκίλιαν Άντερσον στις οθόνες μας.

Στο trailer λοιπόν οι Φοξ Μόλντερ και Ντέινα Σκάλι, οι δύο πράκτορες του FBI που έμπλεξαν με τα παραφυσικά είναι πολύ απασχολημένοι με μια απόπειρα κατάκτησης της Γης από τους εξωγήινους ενώ παράλληλα προσπαθούν να βρουν το χαμένο τους γιο, Γουίλιαμ. Στο τρέιλερ  κάνουν την εμφάνισή τους ο βοηθός διευθυντής Σκίνερ αλλά και ο εχθρός των πρωταγωνιστών, Άνθρωπος με το Τσιγάρο. Όπως λέει μάλιστα αυτός ο τελευταίος σε έναν αθέατο συνομιλητή:

Eίμαι εδώ για να σου προσφέρω μια συμφωνία. Ο πολιτισμός είναι στο τελικό του στάδιο. Σου ζητώ να προδώσεις το παλιό ανθρώπινο είδος. Πειράζει αν καπνίσω;”

Στην έκθεση ο δημιουργός της σειράς Κρις Κάρτερ υποσχέθηκε στους οπαδούς ότι η σεζόν θα ασχοληθεί με το δεσμό των Μόλντερ και Σκάλι. Όπως αναφέρει το Entertainment Weekly, η σειρά “θα εξερευνήσει αυτή τη σχέση: πατέρας, γιος, μητέρα…Θα δείτε πιο πολύ από τον (γιο τους) Γουίλιαμ από ό,τι έχετε δει για πολύ καιρό“. O Κάρτερ επιβεβαίωσε επίσης πως ο αγαπημένος σεναριογράφων των οπαδών της σειράς Ντάριν Μόργκαν θα τσοντάρει κι αυτός ένα επεισόδιο στη νέα σεζόν.

Η 11 σεζόν των X-Files θα έχει 10 επεισόδια και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.

 

Best of internet