Quantcast

O David Chapelle κάνει bullying στο παρεάκι του Stranger Things στο τελευταίο διαφημιστικό του Netflix

O κολοσσός του streaming προετοιμάζει το άνοιγμα του προς το stand up comedy

THE NERDSTREAM

18 Σεπτεμβρίου 2017

Πολλοί απόρησαν για το τι ρόλο παίζουν οι ταμπέλες με τη φράση “Netflix is a Joke” σε κεφαλαία, οι οποίες έκαναν την εμφάνισή τους στη Νέα Υόρκη και το Λος Αντζέλες την προηγούμενη εβδομάδα. Η πολύ μικρή πιθανότητα να διεξάγεται κάποια διαφημιστική σταυροφορία ενάντια στο Netflix εκμηδενίστηκε πολύ γρήγορα, όπως ανακάλυψε το The Hollywood Reporter, καθώς σύμφωνα με τις πηγές τους στην πραγματικότητα είναι μια διαφημιστική καμπάνια που κάνει ο κολοσσός του streaming για το άνοιγμα που πρόκειται να κάνει προς το stand-up comedy.

Μάλιστα όπως ανακάλυψαν, μερικά από τα ονόματα τα οποία θα συμμετέχουν είναι οι Jerry Seinfeld, Chris Rock και Dave Chapelle. Αυτό το τρίο είδαν και όσοι παρακολούθησαν την απονομή των Βραβείων Emmy του 2017, όπως επίσης και την επίσης καινούρια στο Netflix Ellen DeGeneres. Oι τέσσερις κωμικοί κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού έκαναν την εμφάνισή τους σε συγκεκριμένες σκηνές από τις σειρές House of CardsStranger ThingsOrange Is the New Black και The Crown, όλες εκ των οποίων έχουν κερδίσει Emmy.

Την παράσταση έκλεψε ο David Chapelle να φωνάζει “Hey! What, are y’all breaking into the computer room?” στο παιδικό παρεάκι του Stranger Things, λίγο πριν πετάξει τα κλειδιά στον χαρακτήρα του Finn Wolfhard και συνεχίσει με την ατάκα “Then go in and erase my cookies”. Το σποτάκι γυρίστηκε από τον συνεργάτη του Chapelle Neal Brennan και τοποθετεί τον Seinfeld σε μια προεδρική λιμουζίνα, τη DeGeneres στη μέση ενός βασιλικού καυγά και τον Rock εντός μιας εξέγερσης στις φυλακές.

Νομίζουμε πως υπάρχει αρκετό potential με όλους αυτούς.

 

Best of internet