Quantcast

Το καινούριο επεισόδιο του South Park προκαλεί παρεμβολές στο Alexa και στο Google Home

O Cartman μπορεί να βάλει το ξυπνητήρι σου στις 7:30 και να προσθέσει σκατά στη λίστα για τα ψώνια σου

Χρήστος Πρόεδρος

14 Σεπτεμβρίου 2017

To αγαπημένο μας South Park είχε χτες την πρεμιέρα της 21ης σεζόν του (ναι πέρασαν 21 χρόνια) και πολύς κόσμος έσπευσε να παρακολουθήσει το πολυαναμενόμενο επεισόδιο, το οποίο όμως όπως φάνηκε στην πορεία, προκάλεσε κάποιες παρεμβολές στις οικοσκευές των τηλεθεατών. Πιο συγκεκριμένα, η φωνή του Cartman και των υπόλοιπων της παρέας έκαναν παρεμβολές με τους ψηφιακούς βοηθούς της Amazon και της Google, την Alexa και το Google Home.

Στo επεισόδιο “White People Renovating Houses” οι χαρακτήρες του South Park προσπαθούν να “πειράξουν” το Alexa και το Google Home ώστε να τα βάζουν να επαναλαμβάνουν βρισιές, ή να προσθέτουν πατατάκια στην Shopping list, ή να βάζουν το ξυπνητήρι στις 7:30 το πρωί, όμως τελικά αυτές τις εντολές τις λάμβαναν και οι συσκευές Google Home και Amazon στα σπίτια των τηλεθεατών:

Το επόμενο επεισόδιο της νέας σεζόν θα είναι διαθέσιμο στις 20 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, εάν σκοπεύετε να δείτε το “White People Renovating Houses” και έχετε Google Home, ή το Alexa της Amazon, προτιμήστε να το παρακολουθήσετε με ακουστικά, εκτός εάν θέλετε να σας ξυπνήσουν στις 7:30 το πρωί και να σας προσθέσουν μουνόψειρες στη λίστα για τα ψώνια.

Best of internet