Quantcast

Eπιτέλους κυκλοφόρησαν τίτλοι και εικόνες από ολοκαίνουρια επεισόδια Black Mirror

Η Βρετανική sci-fi σειρά επιστρέφει με νέες τεχνολογικές δυστοπίες

Χρήστος Πρόεδρος

25 Αυγούστου 2017

Το Black Mirror επιστρέφει, αγαπητοί φίλοι, και ας μην ξέρουμε ακριβώς πότε, αλλά ξέρουμε τουλάχιστον ότι επιστρέφει για την τέταρτη σεζόν του με έξι επεισόδια. Μόλις σήμερα, το NETFLIX που έχει αναλάβει πλέον τη διάσημη βρετανική sci-fi σειρά, μας δείχνει μερικές εικόνες από τα επερχόμενα επεισόδια, ενώ μας δίνει και τον τίτλο του εκάστοτε επεισοδίου:

  • “Arkangel” σκηνοθ. Jodie Foster.
  • “Black Museum” σκηνοθ. Colm McCarthy.
  • “Crocodile” σκηνοθ. John Hillcoat.
  • “Hang the DJ” σκηνοθ. Tim Van Patten.
  • “Metalhead” σκηνοθ. David Slade.
  • “USS Callister” σκηνοθ. Toby Haynes.

Πρώτα βλέπουμε το “Crocodile” που διαδραματίζεται σε ένα αρκετά παγωμένο και απομονωμένο σκηνικό, μετά βλέπουμε το “Arkangel” όπου βλέπουμε ένα όχι και όσο αγγελικό κοριτσάκι που παίζει με κάτι τάμπλετ,το “Hang The DJ” στο οποίο υποθέτουμε ότι για άλλη μια φορά η τεχνολογία έχει σοδομίσει τις ανθρώπινες σχέσεις εντελώς, το “USS Callister” που βλέπουμε μια σύντομη σκηνή σε ένα σκηνικό που θυμίζει Star Trek, το “Metalhead” όπου κάποιοι κηνυγιούνται και κάτι sci-fi θα κρύβεται εκειμέσα και το “Black Museum” όπου βλέπουμε ανθρώπους να φορούν κάτι που μοιάζει με φωσφωρίζον χωροκάναβο-σκουφάκι σε ένα σκηνικό που μοιάζει με μελλοντικό ιατρικό ερευνητικό κέντρο. Ό,τι καταλάβατε καταλάβαμε, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η Βρετανική σειρά πάλι θα μας αφήσει να σκεφτόμαστε εντατικά τα επεισόδια για κανένα δίμηνο αφού θα τα έχουμε δει.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της καινούριας σεζόν δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αλλά λογικά θα βγει προς το τέλος του 2017 ή στις αρχές του 2018. Φυσικά δεν ξέρουμε ποιό από αυτά θα είναι το San Junipero της καινούριας σεζόν, αλλά όλα μας έχουν κινήσει την περιέργεια ώστε να θέλουμε κολασμένα να μάθουμε.

Best of internet