Quantcast

Oι δημιουργοί του Stranger Things επιβεβαίωσαν ότι η σειρά θα έχει και τρίτη σεζόν

Δυο μήνες πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου μαθαίνουμε ότι η παρέα του σχολείου Hawkins θα μας απασχολεί για καιρό

THE NERDSTREAM

22 Αυγούστου 2017

Ήρθε η ώρα της έκστασης (έκστανο) για τους πολλούς φανς του Stranger Things (κι εμείς είμαστε μέσα σε αυτούς). Καθώς όλοι περιμένουμε την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν, επιβεβαιώθηκε και μια τρίτη σεζόν για τη δημοφιλή σειρά του Netflix.

Εννοείται πως μέχρι να δούμε τη δεύτερη σεζόν η οποία κάνει πρεμιέρα σε δύο μήνες από τώρα, μόνο πολύ αφηρημένες υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για την πλοκή. Αυτό που ξέρουμε όμως, καθώς επιβεβαιώθηκε από τους δημιουργούς της σειράς αδερφούς Ντάφερ, είναι πως θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις περιπέτειες της γνωστής λέσχης του σχολείου Xόκινς.

Οι δημιουργοί εκτός από την επιβεβαίωση του τρίτου κύκλου, δήλωσαν και πως πολύ πιθανόν να υπάρξει και ένας τέταρτος για να κλείσει η σειρά. Υποτίθεται μάλιστα πως η δεύτερη σεζόν θα βάλει τις βάσεις για να οδηγηθεί η σειρά προς το φινάλε.

Σε μια συνέντευξή του στο Vulture, ο ένας εκ των αδερφών Ματ Ντάφερ δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει να εξελίσσει την ιστορία χωρίς να καταστρέψει τελείως τις ζωές των μικρών πρωταγωνιστών:

“Δεν ξέρω αν μπορούμε να συνεχίσουμε το ότι κάτι κακό τους συμβαίνει μια φορά το χρόνο. 

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάτι ελπιδοφόρο για τους μικρούς μαθητές, απάντησε:

“Θα χρειαστεί να φύγουν τρέχοντας από την πόλη.”

 

Ό,τι κι αν συμβεί πάντως σε δυο μήνες από τώρα, μπορείτε να είστε ήσυχοι πως δε θα χάσουμε την παρέα του σχολείου Χόκινς, η οποία συγκίνησε ένα πολύ πλατύ κομμάτι του κοινού, από αυτούς που μεγάλωσαν με την κλασσική επιστημονική φαντασία και τα φιλμ τρόμου των 80s μέχρι το σημερινό κοινό που τα ανακαλύπτει με πάθος.

Σε κάθε περίπτωση, από εδώ και πέρα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε όπως μια δημοφιλής θεωρία του κοινού πως ο Γουίλ θα είναι ο κακός της 2ης σεζόν. Θα περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο βήμα του Stranger Things, το οποίο σίγουρα θα φέρει αρκετά νέα μυστήρια, πέρα από αυτά που θα λύσει.

(πηγή)

 

Best of internet