Quantcast

Το trailer του φινάλε της 7ης σεζόν Game of Thrones μας προετοιμάζει για τρελά παρεάκια

Θα είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια επεισόδιο της σειράς έως τώρα και το preview μυρίζει ΠΟΘΤΑΝΑ ΟΛΑ

Χρήστος Πρόεδρος

21 Αυγούστου 2017

Aμέσως μετά την προβολή του έκτου επεισοδίου του Game Of Thrones το HBO μας σέρβιρε το πρώτο τρέηλερ για το πολυαναμενόμενο φινάλε της έβδομης (και προτελευταίας) σεζόν. Mέσα σε 48 καταιγιστικά δευτερόλεπτα, το HBO μας προετοιμάζει ψυχολογικά για το μεγάλο φινάλε.

Στο βίντεο βλέπουμε τη Σέρσεη και τον Τζον Σνόου σε μια ιστορική και πολυαναμενόμενη συνάντηση που είχε αναγγελθεί από το προηγούμενο επεισόδιο.

Ο Τύριον, ο Ντάβος και ο Τζέημι είναι επίσης παρόντες, περιέργως η Ντενέρις δεν φάινεται κάπου, και όλα αυτά γίνονται σε έναν ιστορικό χώρο που κάνει την εμφάνιση του, κάτι που θα ενθουσιάσει τους φανς των βιβλίών. Πρόκειται για το ιστορικό Ντράγκονπιτ στο Κινγκς Λαντινγκ, τον στάβλο των δράκων των Ταργκάριεν. Ντοθράκι και Ασπιλοι παρατάσονται επίσης μαζί απέναντι στον στρατό Σέρσεϊ στο Κίνγκς Λάντινγκ:

 

Απ’ ό,τι φαίνεται όλοι έχουν κατευθυνθεί προς το Νότο για τη μεγάλη συνάντηση βασιλιάδων, βασίλισσων και ζόμπι. Με αρκετά δραματικό τόνο βλέπουμε τον Τζον Σνόου να λέει ότι «Μόνο ένας πόλεμος έχει σημασία. Και έχει έρθει». Στη φάση βλέπουμε και λίγη Σάνσα Σταρκ να περπατάει μόνη στο Γουίντερφελ:

Το φινάλε της σεζόν προβλέπεται να είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια επεισόδιο της σειράς, αφού θα αγγίζει τα 84 λεπτά. Μετά και το συγκινητικό climax που προσέφερε το επεισόδιο 6 ετοιμαζόμαστε για τίποτα λιγότερο από μια γενικευμένη κατάσταση ΠΟΘΤΑΝΑ ΟΛΑ προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το HBO προβλέπεται να προβάλλει το επεισόδιο αν όλα πάνε καλά τα ξημερώματα (ώρα ελλάδος) της Δευτέρας 28 Αυγούστου. Αν όλα πάνε καλά σημαίνει ότι χακερς δεν θα καταφέρουν να ληκάρουν το επεισόδιο όπως απειλούν, ή το HBO δεν θα καταφέρει να το ληκάρει μόνο του, επειδή YOLO.

Best of internet