Quantcast

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την τρίτη σεζόν του Narcos

Το νέο τρέηλερ επιβεβαιώνει ότι ο πόλεμος με τα καρτέλ δεν τελείωσε, απλά πήγε στη Νέα Υόρκη

Χρήστος Πρόεδρος

3 Αυγούστου 2017

H βία, τα ντραγκζ και τα καρτέλ δεν ξεμπερδεύουν έτσι εύκολα απλά βγάζοντας από τη μέση τον Πάμπλο Έσκομπαρ, αγαπητοί φίλοι. Μόλις πριν από λίγες ώρες ανέβηκε στο ίντερνετς το trailer της τρίτης σεζόν του Νarcos και απ’ ό,τι φαίνεται η DEA αυτή τη φορά κυνηγάει το καρτέλ του Κάλι.

“Το χτύπημα πρέπει να συνεχιστεί, μπορεί ο Πάμπλο να είναι νεκρός άλλα ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα.” είχε ανακοινώσει ο πράκτορας Πένια και απ’ ό,τι φαίνεται θα περάσει πολύ γκανγκστεριλίκι από τις οθόνες μας, αυτή τη φορά με φόντο τη Νέα Υόρκη.

Το Netflix έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα υπάρξει και τρίτη και τέταρτη σεζόν, οπότε ξέρουμε ότι θα έπεται και συνέχεια της συνέχειας, πράγμα ανακουφιστικό και ευχάριστο. Με την τρίτη σεζόν η DEA καταπιάνεται με το καρτέλ του Κάλι. Στο καρτέλ παίζουν τέσσερις παντοδύναμοι «νονοί» και η όλη φάση λειτουργεί σαν πολυεθνική εταιρία, απλά με πολύ περισσότερο λάδωμα, εκβιασμούς, πιστολίδια και όλα τα ωραία που είδαμε στις προηγούμενες σεζόν.

Φυσικά έχουμε και στη νέα σεζόν τον πράκτορα της DEA, Javier Pena (Pedro Pascal), o οποίος όμως θα χρειαστεί ένα χεράκι από τις Αμερικάνικες αλλά και από τις Κολομβίας για να τα βγάλει πέρα με το ζόρικο καρτέλ του Κάλι.

Ο Gilberto Rodriguez Orejuela (Damian Alcazar) ελέγχει τη φάση στο καρτέλ, ο Miguel Rodriguez Orejuela (Francisco Denis) είναι ο εγκέφαλος και αδερφός του Gilberto, ο Pacho Herrera (Alberto Ammann) που ελέγχει τη διακίνηση με το Μεξικό και τη διανομή σ’ όλο τον κόσμο, και ο Chepe Santacruz Londono (Pepe Rapazote) ελέγχει την Κολομβιανή αυτοκρατορία στη Νέα Υόρκη.

Επιπλέον υπάρχουν και άλλες νέες προσθήκες σε αυτή τη σεζόν, όπως ο Jorge Salcedo (Matias Varela) που είναι ο επικεφαλής της ασφάλειας του Κάλι και ο οποίος θέτει ως προτεραιότητα την προστασία της γυναίκας του και των παιδιών του αντί για του αφεντικού του, οι πράκτορες της DEA (Michael Stahl-David) και Daniel Van Ness (Matt Whelan), οι οποίοι μπαίνουν στην υπόθεση με μπόλικο ενθουσιασμό αλλά ελάχιστη εμπειρία, ο Franklin Jurado (Miguel Angel Silvestre)- ο ξεπλυματίας του καρτέλ ο οποίος χωρίς να το ξέρει βάζει σε θανάσιμο κίνδυνο τη γυναίκα του Christiana (Kerry Bishe) και τον μεγαλύτερό γιο David Rodriguez (Arturo Castro).

 

Η τρίτη σεζόν του Narcos θα είναι ολόκληρη διαθέσιμη για να καούμε ανεπανόρθωτα την 1η Σεπτεμβρίου.

Best of internet