Quantcast

Ο δημιουργός των Futurama και Simpsons επιστρέφει με νέα σειρά στο Netflix

Ο Matt Groening ετοιμάζεται για το τρία στα τρία με το Disenchantment

THE NEWSROOM

26 Ιουλίου 2017

 

O Matt Groening ως δημιουργός των The Simpsons και Futurama έχει την ευθύνη για δυο από τα αστειότερα πράγματα που έχουν βγει στην τηλεόραση και στο animation γενικά (για το οποίο μιλούσαμε πρόσφατα). Ως δημιουργός του καινούριο Disenchantmentελπίζουμε πραγματικά να κάνει το τρία στα τρία.

Η νέα animated σειρά για το Netflix θα διαδραματίζεται “στο μεσαιωνικό βασίλειο της Dreamland που βρίσκεται σε κατάρρευση” όπως λέει ένα δελτίο τύπου και θα ακολουθεί “τις περιπέτειες της μπεκρούς νεαρής πριγκίπισσας Bean, του τσαμπουκά ξωτικού συντρόφου της Elfo και του προσωπικού της δαίμονα Luci. Στη διαδρομή, το τρίο θα συναντά μια σειρά από μυθικά πλάσματα αλλά και αρκετούς χαζούς ανθρώπους, σύμφωνα με το ίδιο δελτίο.

Τις φωνές των βασικών χαρακτήρων θα κάνουν οι Abbi Jacobson, Nat Faxon και Eric Andre, ενώ και το υπόλοιπο καστ φωνών θα περιλαμβάνει μερικές αγαπημένες από το Futurama, όπως τους John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, and David Herman Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding, και Lucy Montgomery. Το animation θα γίνει από τα Rough Draft Studios του Futurama.

O Groening περιέγραψε το Disenchantment σαν μια σειρά που έχει να κάνει “με τη ζωή και το θάνατο, την αγάπη και το σεξ και πως να συνεχίσει κάποιος να γελά σε έναν κόσμο γεμάτο από δυστυχία και ηλίθιους, παρά το τι θα ακούσεις από τους γέροντες και τους μάγους και τους άλλους μαλάκες”, ενώ η Cindy Holland από το Netflix πρόσθεσε πως η σειρά “θα έχει το κλασσικό στυλ animation και πανέξυπνου χιούμορ του Groening και πιστεύουμε πως θα ταιριάξει τέλεια στους πολλούς οπαδούς animation του Netflix”.

Προφανώς αναφέρεται σε κάτι στο στυλ του BoJack Horseman. Αν και ποτέ δεν είναι αργά για να μάθουν τα παιδιά το στυλ χιούμορ του Groening.

 

Best of internet