Quantcast

10 πράγματα που εμείς είδαμε και εσείς όχι στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Game Of Thrones

Υπήρχαν περισσότερα πράγματα στο πρωτο επεισόδιο της σειράς, εκτός από τον Τάρλυ να καθαρίζει περιττώματα

Γιώργος Τσαγκόζης

18 Ιουλίου 2017

Μετά από αναμονη 6 σεζόν (και 13 μηνών από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς) ο χειμώνας ήρθε τελικά στο Game Of Thrones και τα πράγματα σοβάρεψαν. Ήδη το παγκόσμιο ιντερνέτ έχει κατακλυστεί από σπόιλερς  για το πρωτο επεισόδιο της 7ης σεζόν και φυσικά , όπως συνηθίζεται, από διάφορες ευφάνταστες θεωρίες για το προς τα που οδεύει η σειρά. Στο δικό μας GameOfThroνικό άρθρο εκτός, από κάποια ολίγα σπόιλερζ, θα αναλύσουμε τα κομμάτια που πιστεύουμε κάθε σωστός fan της σειράς, θα σκέφτηκε άλλα, ντράπηκε να ομολογήσει στους νέρντουλες φίλους του.

1. Τα ποτά στον Οίκο Φρέη είναι πιο μπόμπες από αυτά του Λαγανά


Η Άρυα ξηγήθηκε ποτάρες, που κάνουν το κόκκινο Τζόνι σε κωλόμπαρο τουριστικού νησίου, να φαντάζει καθάριο σαν νερό πηγής, σε σχέση με αυτά που έβαλε η μικρή Σταρκ μέσα στα ποτά που ήπιαν οι Φρέυ. Έτσι η μικρή Σταρκίνα φαρμάκωσε τον Οίκο Φρέυ, παίρνοντας την εκδίκηση της από τον ανώμαλο γερο Φρέυ και την ύπουλη οικογένεια του, για τον αιματοβαμμένο γάμο.

2. Πόση ώρα ο Τάρλυ μάζευε σκατά;

Ο Μαρινάκης jr πήγε στην σχολή να γίνει Μέιστερ και αντ’ αυτού, ωσάν άλλος Karate Kid, αντί να μαθαίνει να ανακατεύει μαντζούνια, να τα καταναλώνει και να βλέπει το μέλλον, καθαρίζει σκατά, τοτοποθετώντας non stop το ένα καθίκι μετά το άλλο. Το μοντάζ του σκηνοθέτου, με τον Tarly να καθαρίσει περιττώματα, ήταν σαν να βλέπεις μεσαιωνικό βιντεοκλίπ του Aphex Twin. Βεβαία όταν o Tarly γίνει γερο-μέιστερ, θα πηγαίνει στους νέοπες μαθητευόμενους Μέιστερς και θα λέει « Έχουν δει πολλά σκατά τα μάτια μου» εννοώντας το.

3. Η Καλίση είναι Ντενίση

Εκτός από τους δράκους της Καλίσι, πιθανότατα και η ίδια να αποτελεί πλέον προϊόν CGI. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς, το ότι όσο προχωράει η σειρά, η Αλέκα Παπαρήγα του Westeros, είναι λιγότερο εκφραστική και από την Βασίλισσα Θεοδώρα παιγμένη από την Ντενίση.

4. Περπατάς στο δάσος και πετυχαίνεις τον Τζίντζερ Πλιάτσικα

Μετά από έναν σκληρό εργασιακό χειμώνα, σκας για ελεύθερο κάμπιγνκ για να ηρεμήσεις και να ξεχάσεις την ανθρωπινή φυλή, βρίσκοντας στην πιο ερημική παραλία του πιο αντι-φασέικου νησιού στον χάρτη. Εκεί στην ερημιά ξαφνικά ακούς παρεόνι 20χρονων με κιθαρούλα να παίζουν μελωδίες Πυξ Λαξ, πως νιώθεις; Έτσι ακριβώς όπως θα ένιωσε και η Άρυα, μετά την σφαγή των Φρέυ, όταν συνάντησε τον μεγα-φλώρο Εντ Σηραν να παίζει μια γλυκανάλατη μπαλάντα στην μέση του πουθενά.

Υγ: Ο Εντ Σηράν είναι τόσο φλώρος που μετά την εμφάνιση του στο επεισόδιο, έσβησε το twitter account του γιατί δεν μπορούσε να αντέξει το κράξιμο.

5. Η Σάνσα αλλάζει μαλλί ανάλογα τη φάση της

Η Σάνσα είπε ότι θαυμάζει την Σέρσεϊ, πράγμα που σόκαρε για διάφορους λόγους τον αδερφό της τον Τζον (το πιάσατε ρε αλάνια;). Εκτός από την ατακάρα της Σάνσα, πολλά μαρτυράει από ό,τι φαίνεται και το μαλλί της, που εκτός από την διάθεση της διπλά χήρας Σταρκ, σύμφωνα με τους ειδικούς της σειράς (άλλα και των μαλλιών), το κούρεμα της αλλάζει ανάλογα με την ηρωίδα της σειράς που θαυμάζει και θέλει να της μοιάσει.

Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.

6. Ο Χάουντ έγινε άχουτο;


Όσοι σοκαριστήκατε με την καλοσύνη του «σκύλου», που βγήκε μέσα στην παγωνιά να θάψει τους νεκρούς που βρήκαν στο εγκαταλελειμμένο σπίτι που κατάλυσαν με την νέα του παρέα, τσεκάρετε αυτό το βιντεάκι από την 4η σεζόν, γιατί το Luben θυμάται…

7. Η Σέρσει δε σε θέλει αν είσαι ψαράς

Η Σέρσεϊ δεν ψήνει το να παντρευτεί τον Γκρέιτζοϊ, άλλα όχι αγαπητοί φίλοι, γιατί δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης και τα διάφορα άλλα που αράδιασε στην πρεμιέρα της 7ης σεζόν. Η αλήθεια γιατί η κυρα Λάνιστερ δεν θέλει τον κλαρινο- νησιώτη Γκρέιτζοϊ, βρίσκεται στο παρακάτω άσμα:

ΔΙΕΔΓΩΣΤΑΙ!11

8. Υπάρχει κάποιο φυσιολογικό παιδάκι σε αυτή τη σειρά;

H Lyanna Mormont δεν είναι το 10χρονο που έχεις συνηθίσει. Έχει ένα στράτευμα που σου προσφέρει λύση.

9. Kανείς δε ξέρει για το Dragonstone πριν το ανακαλύψει ο Μαρινάκης Τζούνιορ

Το κάστρο του Dragonstone ήταν έρημο σαν παρατημένο «Ξενια» περιμένοντας τον κοπροσυλλέκτη Τάρλυ να το ανακαλύψει

Ο ορισμός της σεναριακής ευκολίας.

10. O Τζον ο Σνόου φαίνεται ότι μπορεί να λύσει τα πάντα με ατάκες από βιβλία Κοέλιο

Ο βασιλιάς του Βορρά, φαίνεται ότι την είδε φιλόσοφος του κώλου και τα βράδια μυστικά μελετάει την βιβλιογραφία του Κοέλιο. Έτσι αντί να σφάξει και να παλουκώσει τους προδότες, προσπαθεί να βάλει μια τάξη στο βασίλειο του με λογύδρια βγαλμένα μέσα από τις σκοτεινότερες σελίδες του «Αλχημιστή».

 

Best of internet