Quantcast

Ποια είναι τα νέα στοιχεία για την 7η σεζόν που υπάρχουν στο ελληνικό trailer του Game of Thrones

Στο teaser για το ελληνικό κοινό ίσως παίζουν σημαντικά hints για το νέο κύκλο

THE NEWSROOM

10 Ιουλίου 2017

Ούτε μια εβδομάδα δεν έχει μείνει για την πρεμιέρα της νέας σεζόν του Game of Thrones αλλά από ό,τι φαίνεται ποτέ δεν είναι αργά για μερικές αποκαλύψεις ακόμη. Αυτή τη φορά μάλιστα, προκύπτουν από το ελληνικό trailer της 7ης σεζόν.

Τι μαθαίνουμε λοιπόν από το βίντεο για τα μάτια του ελληνικού κοινού; Πρώτον, η Ντενέρις πάνω στον αγαπημένο της δράκο πετά προς τη μάχη μαζί με τον στρατό των Ντοθράκι της, απέναντι σε μερικούς τρομοκρατημένους στρατιώτες.

Δεύτερον, η ομιλία του Τζον Σνόου από το πρώτο τρέιλερ επανέρχεται και αυτή τη φορά συνεχίζεται. Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα διαφορά.

Η αρχική εκδοχή της ομιλίας έλεγε “Για αιώνες οι οικογένειές μας πολεμούσαν μαζί. Απέναντι στον κοινό εχθρό. Παρά τις διαφορές“. Αυτή τη φορά όμως ο ήρωας που υποδύεται ο Κιτ Χάρινγκτον προσθέτει τη μυστηριώδη φράση “παρά τις υποψίες, ενωμένοι“.

Σε δυο διαφορετικά πλάνα, φαίνεται επίσης ο Τζον Σνόου να τραβά το ξίφος του και να περπατά πέρα από το Τείχος και η Ντενέρις με τον Τίριον να εισέρχονται στο κάστρo Dragonstone. O νάνος των Λάνιστερ φαίνεται πολύ προβληματισμένος μπροστά στο θρόνο της Ντενέρις, κάτι το οποίο μπορεί να σημαίνει διάφορα πράγματα.

Σε άλλα πλάνα, ο προσεκτικός παρατηρητής θα διακρίνει τη μπροστινή όψη της Σέρσεϊ με τη σκοτεινή χειμερινή της φορεσιά, το Τζέιμ να βγαίνει έξω από το κάστρο φορώντας την αρματωσιά του έτοιμος για μάχη και τέλος την κουκουλωμένη Σάνσα να κοιτάζει έξω στο χιόνι.

Όπως και να’χει, έρχεται η ώρα της αλήθειας.

 

 

 

 

(πηγή)

Best of internet