Quantcast

Οι Nine Inch Nails έπαιξαν ζωντανά στο χτεσινό επεισόδιο του Twin Peaks: The Return

Η μπάντα του Trent Reznor είναι το μεγαλύτερο όνομα που εμφανίζεται ζωντανά στη σειρά του David Lynch

THE NEWSROOM

26 Ιουνίου 2017

Αυτό που είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια σχετικά με την καινούρια σεζόν του Twin Peaks, είναι ότι είναι αυθεντική. Όλα είναι τόσο περίεργα με τον τρόπο του David Lynch όσο θα ήθελε και ο πιο πιστός του οπαδός.

Εντός αυτού του πλαισίου, ο διάσημος σκηνοθέτης συνεχίζει τις εκλεκτικές του μουσικές συνεργασίες εντός του Twin Peaks: The Return. Αφότου οι Chromatics και η Sharon van Etten εμφανίστηκαν ζωντανά στην πόλη που δίνει το όνομά της στη σειρά, ήρθε η σειρά για το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής όνομα. Στη μέση του χτεσινού επεισοδίου, οι Nine Inch Nails σκάνε μύτη για να παίξουν ζωντανά στο Bang Bang Bar, ευρύτερα γνωστό ως The Roadhouse.

Για τη συναυλία τους εκεί οι Nails εμφανίζονται  σαν μια goth μπάντα ντυμένη με δερμάτινα, ενώ ο ίδιος ο ηγέτης της μπάντας Trent Reznor φοράει γυαλιά και γάντια καθώς το συγκρότημα ερμηνεύει το “She’s Gone Away” από την τελευταία (περσινή) τους κυκλοφορία σε μια εκδοχή γεμάτη παραμόρφωση:

Ο Reznor έχει συνεργαστεί ξανά μαζί με το Lynch στη μουσική επένδυση (και την αυθεντική και τις μουσικές επιλογές) του  Lost Highway του 1997. Από εκεί έχει προκύψει το “The Perfect Drug” των Nine Inch Nails, ενώ από την πλευρά του ο Lynch έχει σκηνοθετήσει το βιντεοκλίπ για το “Came Back Haunted” που κυκλοφόρησαν οι Nails το 2013.

Για όσους έχουν ενθουσιαστεί με τη μουσική επένδυση της σειράς, να θυμίσουμε πως εκτός από τους Au Revoir Simone, the Cactus Blossoms, Trouble και αυτούς που ήδη αναφέρθηκαν, υπάρχει κι άλλο ένα ηχηρό όνομα που δεν έχει ακόμη δείξει την παρουσία του σαν καλλιτέχνης ή ηθοποιός. Πρόκειται για τον Eddie Vedder των Pearl Jam, ο οποίος ενώ είναι γνωστό πως βρίσκεται  στο καστ της σειράς, ακόμη αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του με κάποιον από τους δύο τρόπους.

(πηγή)

 

 

Best of internet