Quantcast

Για πούλημα βγαίνει το θρυλικό πρώτο σπίτι των Underwood του “House of Cards”

Η πολυτελής βίλλα που φιλοξένησε τις μηχανορραφίες του Frank και της Claire στον δρόμο τους για τον Λευκό Οίκο υπάρχει πραγματικά και μπορεί να γίνει δικό σας

THE NEWSROOM

16 Ιουνίου 2017

Αν θα σας ενδιέφερε να αγοράσετε το σπίτι που ζούσανε οι Claire (Robin Wright) και Frank Underwood (Kevin Spacey) πριν μετακομίσουν στο Λευκό Οίκο, τώρα έχετε την ευκαιρία σας. Η πολυτελής πρώτη κατοικία των πρωταγωνιστών της σειράς του Netflix «House of Cards» στο Bolton Hill της Βαλτιμόρης διατίθεται προς πώληση.

Η αρχική τιμή του μέρους (εμβαδού 427 τετραγωνικών μέτρων) από το οποίο ξεκίνησε ο δρόμος των Underwood προς τη δόξα θα μπει σε δημοπρασία. Να έχετε υπόψη ότι η αρχική τιμή θα είναι τα 500.000 δολάρια, ενώ η τελική αναμένεται να την ξεπεράσει κατά πολύ καθώς σύμφωνα με ντόπιο μεσίτη τα σπίτια της συγκεκριμένης περιοχής μπορεί να πιάσουν και 750.000 δολάρια.

Σε ότι αφορά το ίδιο το σπίτι, είναι μια ιδιαίτερη κατοικία με ηλικία 140 χρόνων περίπου που έχει υποστεί πολλές ανακαινίσεις. Στο εσωτερικό της τα πιο εμφανή υλικά είναι το ξύλο και το διάσημο μάρμαρο του Τενεσί, ενώ το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του εξωτερικού της είναι τα κόκκινα τούβλα σε βικτωριανό στυλ. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζουν και τα ξύλινα πατώματα του σπιτιού.

Αν το σκέφτεστε όντως, κρατήστε το ότι διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια, έξι τζάκια και γυμναστήριο. Μια βασική διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα σπίτια εκεί γύρω είναι η αυλή του σπιτιού, η οποία χρησίμευε και σαν στρατηγείο όπου οι Underwood κατέστρωναν τα σχέδιά τους. Το σπίτι θα μπει σε δημοπρασία στις 27 Ιουλίου, οπότε το νου σας.

(πηγή 1, 2)

 

Best of internet