Quantcast

Oι 10 αληθινά πιο σκατένιες live στιγμές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης (VIDEOS)

Από αμήχανα σκηνικά μέχρι και θάνατοι, όλα έχουν συμβεί σε live εκπομπές στην ελληνική TV

President Creed

30 Νοεμβρίου 2016

Έχουμε βουτήξει ουκ ολίγες φορές στο βούρκο της Ελληνικής Τηλεόρασης, αγαπητοί φίλοι, αλλά αυτή τη φορά θα κάνουμε ένα μακροβούτι για να ψαρέψουμε τις 10 χειρότερες στιγμές που έχουν παίξει σε Live μετάδοση.

Οι εκφράσεις “Συμβαίνουν αυτά σε live εκπομπές“, ή οι παρουσιαστές που μπροστά σε τηλεκαβγάδες παριστάνουν τους θιγμένους την ίδια ώρα που οι κόρες των ματιών τους διαστέλλονται από την κάβλα της τηλεθέασης δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Η πρόσφατη περίπτωση της διαχείρισης της περίπτωσης του ηθοποιού Σταύρου Μαυρίδη από την εκπομπή “Αποκαλυπτικά” του Epsilon TV μας έκανε να αναρρωτηθούμε ποιες ήταν οι στιγμές όπου live εκπομπές έξυσαν πάτο. Από δελτία ειδήσεων, σε δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ, του ΣΤΑΡ, από “αθώα” ξεκατινιάσματα, μέχρι ζητήματα ζωής και θανάτου, μαζέψαμε 10 στιγμές που η LIVE τηλεόραση ήταν από αμήχανη μέχρι και επικίνδυνη και σας τις παρουσιάζουμε με χρονολογική σειρά.

 


Η LIVE διαπραγμάτευση Ευαγγελάτου με RAVER και Μάνα RAVER

O Σταμάτης Μαλέλης έχει αναλάβει αρχιτέκτονας του δελτίου ειδήσεων στο ΣΚΑΪ και ανοίγει όσα τηλεοπτικά παράθυρα μπορούν να χωρέσουν σε μια τηλεοπτική οθόνη. Γύρω στο 1997 οι Ravers και οι μανάδες τους προσέρχονται στα δελτία. Μπλούζα αντίντας και ντεκαπαζ για τα παιδιά του RAVE, μια σκιά για τις μανάδες και στη μέση ο Ευαγγελάτος. Το εκτενές εκπαραθύρωμα της ελληνικής RAVE συνεχίστηκε τότε σε live αναμετάδοση εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ).

 


Η LIVE διαπραγμάτευση Ευαγγελάτου με τον Σορίν Ματέι

Μετά την προϋπηρεσία στις δύσκολες διαπραγματεύσεις μεταξύ μανάδων raver και παιδιών raver, ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν πλέον έτοιμος ως παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων στο ΣΚΑΪ ώστε να πάρει πάνω του στο λαιμό του διαπραγματεύσεις με κακοποιούς.

Στις 23 Σεπτεμβρίου του 1998, ο καταζητούμενος Ρουμάνος εγκληματίας, Σορίν Ματέι, εισβάλει στο διαμέρισμα της οικογένειας Γκινάκη, που βρισκόταν στην οδό Νιόβης 4 στα Κάτω Πατήσια και πιάνει ομήρους τα τέσσερα άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι. Λίγο μετά τηλεφωνεί στο ΣΚΑΪ, στου οποίο το δελτίο είναι διευθυντής ο Σταμάτης Μαλέλης και ζήτησε να βγει άμεσα στον αέρα. Κάπως έτσι ξεκίνησε μια live τηλεοπτική διαπραγμάτευση Ευαγγελάτου-Ματέι η οποία κατέληξε σε εισβολή της αστυνομίας στο διαμέρισμα, έκρηξη μιας χειροβομβίδας και τελικά το θάνατο της 25χρονης ομήρου Αμαλίας Γκινάκη.

Αναπόφευκτο κράξιμο έφαγε η ΕΛ.ΑΣ., ο ΣΚΑΪ, ο Μαλέλης και ο Ευαγγελάτος, ενώ το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 50 εκατομμυρίων δραχμών στο ΣΚΑΪ.

 


Τότε που ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου ντυμένος λαμπατέρ φώναζε “Βλάχα, Βλαχάρα” υπό το στοργικό βλέμμα της Τατιάνας Στεφανίδου

Το σωτήριο έτος 2004 ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου εργάζεται ως Image Maker στο Fame Story και σε ένα “Live της Κυριακής” ζητάει λευτεριά στον Μοναστηριώτη, στην Τσετσενία, αλλά μετά μαλλιοτραβιέται με τη Δάφνη Μπόκοτα και την κριτική επιτροπή. Η Τατιάνα Στεφανίδου φαίνεται πραγματικά ένα ψυχικό ράκος που όλα αυτά συμβαίνουν στην εκπομπή της και είμαστε σίγουροι ότι θα ήθελε πάρα πολύ να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 


Tότε που ο Κούγιας μπούκαρε στα γραφεία του ALTER μαζί με την Εύη Βατίδου

Βρισκόμαστε στη χρυσή εποχή του 2004 τότε που μέχρι και ο ALTER εξέπεμπε σήμα και μάλιστα με εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Η Εκπομπή του Μάκη έθιγε τα συμφέροντα ενός πελάτη του Αλέξη Κούγια και ο Αλέξης Κούγιας άρχισε να πηδάει μάντρες μαζί με την τότε σύζυγό του προκειμένου να φτάσει στο στούντιο. Η δραματική πορεία του δικηγόρου προς το σετ καλύπτεται τηλεοπτικά και μας κρατάει με κομμένη την ανάσα.

 


Τότε που η Τατιάνα Στεφανίδου έψαχνε σακούλες με κωλόχαρτα των διάσημων.

Δεύτερη εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου στη λίστα με τις χειρότερες στιγμές της live τηλεόρασης. Η Στεφανίδου ψάχνει τα σκουπίδια επωνύμων για να εξάγει συμπεράσματα για την προσωπική τους ζωή.

 


Τότε που η Τζένη Χειλουδάκη πέταξε βυζί το δελτίο ειδήσεων του STAR

Το πάνελ ειδικών σχολιαστών του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΤΑΡ μένει άναυδο όταν η Τζένη Χειλουδάκη πετάει βυζί σε live αναμετάδοση 8 η ώρα το απόγευμα.

 


Τότε που η Tζούλια Αλεξανδράτου διέψευδε τα πάντα στις ειδήσεις του STAR

Πάλι κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ και κάπως έτσι κλείνει η τέταρτη καταχώριση του Σταμάτη Μαλέλη σε αυτή τη λίστα της ντροπής. Ο Σταμάτης Μαλέλης, διευθυντής ειδήσεων σε εκείνη τη φάση στο δελτίο του ΣΤΑΡ, έχει παρουσιαστή τον Αιμίλιο Λιάτσο και καλεσμένη την Τζούλια Αλεξανδράτου αμέσως μετά τη δημοσίευση της τσόντας της στη Sirina. Η Τζούλια αρνείται τα πάντα. Την ίδια ώρα οι ειδήσεις περνάνε από κάτω με ψιλά γράμματα.

 


Τότε που ο Γιώργος Αυτιάς μιλούσε live με το βίντεο του Ψωμιάδη

Κορυφαία στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης γ ε ν ι κ α. O Γιώργος ο Αυτιάς στην πρωινή του εκπομπή έχει καλεσμένο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στις επόμενες παριστάνει ότι έχει ξανά καλεσμένο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη οπότε προσπαθεί σε live αναμετάδοση να κάνει διάλογο με τον μαγνητοσκοπημένο Ψωμιάδη χωρίς να τον καταλάβει το 60φεύγα κοινό της εκπομπής.

 


Τότε που ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν σε live μετάδοση το χειρότερο playback

Το πρώην εμβληματικό ζευγάρι της ελληνικής τηλεοπτικής showbiz στα χρόνια των μνημονίων ξεκινάει τη σεζόν με ένα φρικιαστικό playback, απολύτως ενδεικτικό για το τι θα βλέπαμε όλη τη σεζόν στα ελληνικά κανάλια.

 


Τότε που η Νανά Παλαιτσάκη έκανε κόσμο να πιστεύει ότι οι Pink Floyd ήταν φαν του Παντελίδη

Οκ, ο Παντελής Παντελίδης μόλις έχει πεθάνει και η Νανά Παλαιτσάκη από το πάνελ της εκπομπής του σιχαμένιου ενημερώνει τους τηλεθεατές ότι η Franka Wright είναι μαζί με τον Gilmour και δίνουν συγχαρητήρια στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” για την τηλεοπτική κάλυψη της κηδείας του Παντελίδη.

Βέβαια η Franka Wright ήταν παντρεμένη με τον Richard Wright και όχι με τον Gilmour. Στη συνέχεια η Franka Wright διέψευσε τα λεγόμενα της Παλαιτσάκη και η Παλαιτσάκη έλεγε ότι την πολεμάνε όλοι χωρίς λόγο.

 

 

 

giphy

Best of internet