Quantcast

Η 2η σεζόν του Stranger Things θα είναι ΠΙΟ παράξενη, σκοτεινή και Indiana Jones λένε οι δημιουργοί

Θα τραυματιστούν πολλές παιδικές ψυχούλες με τη νέα σεζόν

President Creed

26 Αυγούστου 2016

Σας είχαμε πει, αγαπητοί φίλοι, ότι αξίζει να δώστε λίγο χρόνο ένα νεφρό προκειμένου να δείτε τη σειρά του φετινού καλοκαιριού, που δεν είναι άλλη από το Stranger Things. Αυτή η νοσταλγική, σκοτεινή και creepy ιστορία που έχει πωρώσει κόσμο και κοσμάκη ετοιμάζεται σιγά σιγά για τη δεύτερη σεζόν της.

Μπορεί να μην έχει ακόμη επιβεβαιωθεί ότι θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος επεισοδίων, αλλά ο CEO του Netflix, Reed Hasting δήλωσε πρόσφατα ότι “θα ήταν ηλίθιο να μη γίνει δεύτερη σεζόν”.

STHINGS

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι τα νέα επεισόδια θα είναι επηρεασμένα από τον κινηματογράφο του 1984, αφού οι δημιουργοί της σειράς, τα αδέρφια Duffer, επιβεβαιώνουν ότι η σειρά θα διαδραματίζεται ένα χρόνο μετά τα περιστατικά της πρώτης σεζόν. Mάλιστα οι Duffer δήλωσαν ότι θέλουν να κάνουν τη σειρά λίγο πιο σκοτεινή και πιο περίεργη.

 

Όπως δήλωσαν οι Duffer στο IGN, η 2η σεζόν του Stranger Things “θα αντλεί πολύ έμπνευση από το σινεμά [του 1984].(…) Το 1984 ήταν μια γαμάτη χρονιά, ειδικά οι ταινίες που βγήκαν το καλοκαίρι αυτής της χρονιάς”.

Συγκεκριμένα, εκεί που αναρωτιέται κανείς πόσο πιο παράξενα πράγματα θα δει στην επόμενη σεζόν, ο Μatt Duffer συνεχίζει λέγοντας ότι ο νέος κύκλος επεισοδίων θα είναι επηρεασμένος από την απόλυτη 80s ταινία που έχει σημαδέψει τις παιδικές ψυχούλες μας:

[To 1984] ήταν μια τρομερή χρονιά για το σινεμά, οπότε προσπαθούμε να αποτυπώσουμε λίγη από τη μαγεία αυτών των ταινιών. Δηλαδή κάτι σαν το Idiana Jones: Temple of Doom. Πραγματικά αγαπώ το Temple of Doom, αγαπώ το ότι γίνεται λίγο πιο σκοτεινό και πιο περίεργο από τα υπόλοιπα Indiana Jones.

 

temple1
Σκηνές ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ από την ταινία που μας τρομοκρατούσε στα παιδικάτα μας και που θα εμπνεύσει τους Duffer για την επόμενη σεζόν του Stranger Things

Στη συνέχεια ο Matt Duffer εξήγησε ότι το Temple of Doom έχει καταστρέψει πολλά παιδάκια, γεγονός που λατρεύει σε αυτή την ταινία, ότι δηλαδή “έχει τραυματίσει κάποια παιδιά. Δε λέω δηλαδή ότι θέλουμε να τραυματίσουμε παιδικές ψυχές, αλλά θέλουμε να κάνουμε τη σειρά λίγο πιο σκοτεινή και λίγο πιο περίεργη“.

 

ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ

STRANGER_TH

Best of internet