Quantcast

Ανακοινώθηκε το cast του νέου Twin Peaks και μοιάζει περισσότερο με lineup μουσικού φεστιβαλ

Περιμέναμε 25 χρόνια για τον τρίτο κύκλο, τώρα κάνουμε υπομονή λίγους μήνες ακόμα

President Creed

27 Απριλίου 2016

 

To Twin Peaks, όπως θα έχετε μάθει ήδη οι περισσότεροι από εσάς, επιστρέφει μετά από 25 26 χρόνια στην τηλεόραση με τον τρίτο κύκλο του να δίνει (ελπίζουμε) ένα τέλος στην υπόθεση του detective Cooper. Και όλα αυτά με ένα ιδιαίτερο καστ ηθοποιών.

Μετά από διάφορες ειδήσεις που έλεγαν ότι δεν θα γίνει το comeback της σειράς, ότι δε θα το σκηνοθετήσει ο David Lynch, και είπανε κοιτάξτε αυτή ότι, ότι, ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει η σειρά,ε και μείς ύστερα είπαμε: Ντάξι θέλουμε εεε… δέν θέλουμε και μείς και αυτοί ύστερα, μετα εμείς αφού είπαμε, είπαμε ναι αυτό θελουμε, είπαν.. δέν θέλουμε και εμεις το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λεμε ούτε και μείς θέλουμε και μετά είπανε αυτοί παλι οτι: Ξέρετε εμείς θέλουμε να γίνει, μνενεμ.. εμείς μετά δεν δεχτήκαμε, μετά απο όλα αυτα και είπαμε να, να γίνει μετά το παιχνίδι όποτε το κάνει, το ορίσει το κανάλι. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο.

Τελικά αποδείχθηκε ότι το comeback του Twin Peaks είναι γεγονός, έγιναν και τα γυρίσματα και ανακοινώθηκε και ένα καστ που μέσα έχει όλα όσα περιμέναμε, συν αρκετά ακόμα:

 

 

Η ανακοίνωση του cast του τρίτου κύκλου του Twin Peaks κάνει την όλη υπόθεση να μοιάζει με lineup μουσικού φεστιβάλ ή/και με διαφημιστικό σποτ ΙΕΚ δημοσιογραφίας:

twin-peaks-eddie-vedder-trent-reznor

ΚΑΙ ο Trent Reznor (NIN)? ΚΑΙ ο Eddie Vedder (Pearl Jam)? ΚΑΙ η Sharon Van Etten? KAI η Sky Ferreira? KAI οι Au Revoir SimoneΟΛΟΙ θα εμφανίζονται στο νέο κύκλο της σειράς του David Lynch και του Mark Frost που θα βγει στον αέρα στις αρχές του 2017.

 

Δεν ξέρουμε εάν θα γίνει μιούσικαλ, ή εάν τα παραπάνω ονόματα πέρα από ταλέντο στη μουσική έχουν ταλέντο και στην υποκριτική, αλλά περιμένουμε επιτέλους να δούμε τι θα συμβεί στη μικρή πόλη του Twin Peaks.

giphy (1)

Best of internet