Quantcast

Αμερικανίδα οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ και της οπλοκατοχής πυροβολήθηκε από τον τετράχρονο γιο της

Αχνοφαίνεται κάποια ειρωνεία

Bobol Gordello

9 Μαρτίου 2016

Διαβάσαμε εδώ αυτή την εξωφρενική ιστορία:

Η 31 ετών ομολογουμένως όμορφη Αμερικάνα από τις Νότιες Πολιτείες, η Τζέιμι Γκιλτ, είναι μια φανατική των όπλων και της οπλοκατοχής. Μισεί τον Ομπάμα για τις προσπάθειες του να σταματήσει η οπλοκατοχή και υποστηρίζει τον Τράμπ. Το σύνθημα της είναι: «Έχω το δικαίωμα να προστατεύσω το παιδί μου με το όπλο μου». Το σπίτι της είναι γεμάτο από όπλα. Πιστόλια, περίστροφα, καραμπίνες, αυτόματα, οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Κάτι το οποίο εύκολα αποδεικνύεται από τις σοφίες που κατέθετε σην προσωπική της σελίδα στο facebook:

gilt6

Nαι, το συγκεκριμένο κομάντο είναι από αυτή την κατηγορία των πυροβολημένων (no pun intended) βλάχων που πιστεύουν ότι πρέπει να μαζέψουν μεγαλύτερο οπλοστάσιο κι από το ρωσικό στρατό στο σπίτι τους:

gilt1

Όπως και να’χει, το πλάνο της να χρησιμοποιήσει όπλα για να προστατέψει το γιώκα της κάπου στράβωσε (μάλλον το παιδί χρειαζόταν προστασία από τη μάνα), όπως διαβάσαμε παρακάτω:

Η Τζέιμι οδηγούσε και πήγαινε σε ένα ράντσο με το φορτηγάκι της για να αγοράσει ένα άλογο. Στο πίσω κάθισμα καθόταν ο 4χρονος γιος της ο οποίος φυσικά καθόταν στο κάθισμα ελεύθερος και όχι σε ειδικό καρεκλάκι δεμένος.

Κάποια στιγμή ο μικρούλης έσκυψε και βρήκε στο πάτωμα του αυτοκινήτου, ένα 45άρι πιστόλι. Άρχισε να το επεξεργάζεται με την παιδική του περιέργεια, με κάποιο τρόπο έβγαλε την ασφάλεια και τράβηξε τη σκανδάλη. Ένα ισχυρό «μπαμ» γέμισε την καμπίνα του φορτηγού και η σφαίρα εκτοξεύτηκε, διαπέρασε το κάθισμα της οδηγού, την πλάτη της μητέρας του και βγήκε από τον θώρακα δίχως να πλήξει κάποιο ζωτικό όργανο.

Το αποκορύφωμα της ιστορίας μάλιστα είναι πως σα να μην της έφτανε το ότι πυροβολήθηκε από το γιο της, αλλά θα υποστεί και δίωξη από εισαγγελέα:

Πάντως η Τζέιμι δεν θα τη βγάλει «καθαρή» αφού ο εισαγγελέας θα της ασκήσει δίωξη για πλημμελή προστασία και επιτήρηση ανηλίκου, και πολλά άλλα μικρότερα αδικήματα,  αφού και δεμένο δεν ήταν το παιδί στο καθισματάκι του αλλά και βρήκε όπλο να παίζει.

 Για μας το σωστό είναι να απαλλαχθεί λόγω βλακείας. Το ίντερνετ πάντως δεν το άφησε να πέσει κάτω:
gilt3
Aυτά έχει η ζωή

Best of internet