Quantcast

Η J.K. Rowling αποκαλύπτει τέσσερις νέες σχολές μαγείας εν όψει των καινούριων της έργων

Άμα ζούσε ο Αντρέας θα χαμε κι εδώ σχολή με έδρα το Καστρί

LUBEN CREW

30 Ιανουαρίου 2016

Στα πλαίσια του ετήσιου θεματικού εορτασμού για τον κόσμο του Harry Potter που λαμβάνει χώρα στο Orlando, η ηθοποιός των τεσσάρων τελευταίων ταινιών της αγαπημένης οκταλογίας Evanna Lynch αποκάλυψε τα ονόματα και τις τοποθεσίες τεσσάρων νέων σχολών μαγείας, τις οποίες θα γνωρίσουμε στα επερχόμενα βιβλία της J.K. Rowling. Τα ονόματα επιβεβαιώθηκαν και από το λογαριασμό pottermore που χειρίζεται η δημιουργός του Harry Potter.

Ας δούμε τα νέα σχολεία, λοιπόν

 

Uagadou, Αφρική

Το Uagadou είναι η σχολή μαγείας της Αφρικής και βρίσκεται στα “Βουνά του Φεγγαριού”. Οι απόφοιτοί του έχουν ιδιαίτερη στροφή προς την αστρονομία, την αλχημεία και τις μεταμορφώσεις. Οι μαθητές που θα εισαχθούν επιλέγονται με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο: οι διευθυντές στέλνουν αγγελιοφόρους ονείρων στα παιδιά και αυτά ξυπνούν με μια ενεπίγραφη πέτρα στο χέρι τους. Εδώ τα ξόρκια γίνονται χωρίς ραβδιά.

screen-shot-2016-01-29-at-8-01-36-pm

 

Castelobruxo, Βραζιλία

Η Βραζιλία δε βγάζει μόνο μάγους της στρογγυλής θεάς αλλά και κανονικούς. Η σχολή μαγείας Castelobruxo, που δέχεται μαθητές από όλη τη Νότιο Αμερική, βρίσκεται βαθιά μέσα σε τροπικό δάσος, ενώ στα μάτια των μη μάγων μοιάζει σαν εγκαταλελειμμένος ναός. Οι απόφοιτοι έχουν εξαιρετικές γνώσεις πάνω στη βοτανολογία και τη μαγική ζωολογία.

screen-shot-2016-01-29-at-8-01-30-pm

 

Mahoutokoro, Ιαπωνία

Η εν λόγω σχολή δέχεται τους λιγότερους μαθητές από όλες στον κόσμο. Βρίσκεται πάνω σε ένα ακατοίκητο για τους μη μάγους ηφαιστειακό νησί ονόματι Minami Iwo Jima. Η ιδιαιτερότητα αυτής της σχολής έγκειται στις στολές των σπουδαστών, οι οποίες μεγαλώνουν μαζί τους και αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το επίπεδο της γνώσης τους, με αρχικό το ροζ και τελικό το χρυσό, ενώ γίνονται λευκές όταν ο σπουδαστής καταπιαστεί με τις σκοτεινές τέχνες, που συνιστά και λόγο αποβολής. To Mahoutokoro είναι φημισμένο για τους παίκτες quidditch που βγάζει.

screen-shot-2016-01-29-at-8-01-40-pm

 

Ilvermony, Βόρεια Αμερική

Το Ilvermony είναι το αντίστοιχο Hogwarts της απέναντι πλευράς του Ατλαντικού και θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο βιβλίο της J.K. Rowling “Fantastic Beasts and Where to Find Them”.

screen-shot-2016-01-29-at-8-01-23-pm

 

Εμείς ψαχτήκαμε λίγο παραπάνω και βρήκαμε και τη Ρώσικη σχολή Μαγείας Koldovtoretz. Πιθανά σχολή μαύρης κομμουνιστικής μαγείας σε αιώνια κόντρα με το Ilvermony.

Best of internet