Quantcast

Χωρίς τον Τσάντλερ Μπίνγκ θα γίνει τελικά το reunion των Friends

Όλο και ξεφουσκώνει η υπόθεση του επετειακού επεισοδίου

President Creed

15 Ιανουαρίου 2016

 

Στο δίωρο special αφιέρωμα για τους FRIENDS το οποίο αναμένεται στις 21 Φεβρουαρίου, δεν θα εμφανιστεί ο Mathew Perry, εν ολίγοις θα λείπει ο Τσάντλερ Μπίνγκ.

 

chandler3

 

Ο αρχικός σκοπός ήταν να μαζευτεί όλο το cast από την σειρά FRIENDS για ένα δίωρο special αφιέρωμα προς τιμήν του σκηνοθέτη των sitcom comedies James Burrows, o οποίος πρόσφατα γύρισε το χιλιοστό τηλεοπτικό επεισόδιο (15 εκ των οποίων ήταν επεισόδια των FRIENDS). Προσπερνάμε το γεγονός οτι ο James Burrows με τα 1000 επεισόδια είναι ένα γατάκι μπροστά στον Νίκο Φώσκολο, ο οποίος είχε γυρίσει 6636 επεισόδια, και περνάμε στα κακά μαντάτα.

Ο Matthew Perry, ο οποίος υποδυόταν τον Τσάντλερ Μπίνγκ, δεν θα μπορέσει να παρεβρεθεί στα γυρίσματα του reunion, γιατί είναι πηγμένος κάνοντας πρόβες στο Λονδίνο για ένα θεατρικό έργο στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει. H εκπρόσωπός του δήλωσε στον telegraph.co.uk:

Σχετικά με τον Μάθιου Πέρι και το επεισόδιο για τον Τζέημς Μπάρροουζ, ο Μάθιου δεν θα μπορέσει να παρεβρεθεί, μιας και είναι στο Λονδίνο κάνοντας πρόβες για το θεατρικό “The End of Longing” το οποίο ξεκινάει στις 2 Φεβρουαρίου στο Playhouse Theatre”.

 

Αφού λοιπόν έγινε επι τη ευκαιρία και το σχετικό πρόμο για το θεατρικό που παίζει ο Matthew Perry, ακολουθούν οι δηλώσεις του επικεφαλής του NBC Robert Greenblatt, ο οποίος δήλωσε οτι το βλέπει λίγο δύσκολο να μαζέψει όλο το cast για το reunion:

“I’m hoping all six will be in the same room at the same time,” he said. “I’m not sure we can logistically pull it off.”

 

Παρ’ όλα αυτά οι υπόλοιποι ηθοποιοί του cast αναμένεται να βρίσκονται εκεί. Ο David Schwimmer, η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, ο Matt LeBlanc και η Lisa Kudrow ελπίζουμε να τα καταφέρουν να μαζευτούν και ας βάλουν τον Matthew Perry σε ολόγραμμα.

giphy (1)

 

Να θυμίσουμε εδώ ότι το cast του FRIENDS αμοιβόταν με 1 εκατομμύριο ευρώ για τα τελευταία επεισόδια, οπότε λογικά η αμοιβή τους για το reunion δεν θα είναι πενταροδεκάρες.

Πάντως όλο ξεφουσκώνει ο ενθουσιασμός των φανατικών της σειράς, μιας και από κανονικό επεισόδιο Friends στη συνέχεια φάνηκε ότι πρόκειται για κάποιου είδους tribute που απλά θα περιλαμβάνει το cast των Friends, στη συνέχεια ο Τσάντλερ από maybe attending το άλλαξε σε οριστικό όχι και τελικά δεν ξέρουμε τι και πως θα είναι αυτό που θα δούμε στις οθόνες μας τον Φεβρουάριο.

 

 

Η 21η Φεβρουαρίου που θα παιχτεί το επεισόδιο πέφτει Σάββατο, όχι Κυριακή. Τσάντλερ, ποιό είναι το πρόβλημά σου ρε φίλε;

CHANDLER

Best of internet