Quantcast

Καναδός έκανε τον πιο ζόρικο μαραθώνιο και είδε 361 φορές το Lord of the Rings στο Netflix

Άλλο επίπεδο καψίματος

Χρήστος Πρόεδρος

13 Δεκεμβρίου 2017

Πολλοί έχουν περάσει βραδιές καψίματος αφήνοντας το Netflix να κάνει takeover τη ζωή τους, βλέποντας το ένα επεισόδιο μετά το άλλο, καταβροχθίζοντας σειρές με δεκάδες επεισόδια μέσα σε μια ημέρα. Ωστόσο τα στοιχεία που έδωσε η γνωστή υπηρεσία Streaming στην Αμερική για το έτος 2017 αποκαλύπτουν ότι κάποιοι μερακλήδες ίσως έχουν πέσει σε κάποιο limbo, βλέποντας την ίδια ταινία ξανά και ξανά και ξανά.

Η αναφορά «year-in-review» του Netflix δείχνει ότι υπάρχουν μερικοί bingewatchers που πραγματικά προκαλούν απορία για το πως ζουν, εάν κοιμούνται ποτέ, τι κάνουν στη ζωή τους, ή τέλος πάντων εάν είναι αιχμάλωτοι κάπου και κάποιος άλλος τους εξαναγκάζει να βλέπουν το ίδιο πράγμα συνεχώς. Για παράδειγμα, όπως διαβάζουμε εδώ, ένας Καναδός φαίνεται ότι παρακολουθούσε το «Lord of The Rings» σχεδόν κάθε μέρα για τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο ανώνυμος Καναδός προφανώς δε χόρταινε το «The Return of the King» το οποίο στην uncut εκδοχή του στο Netflix κρατάει τεσσερεσίμιση ωρίτσες και το οποίο παρακολούθησε 361 φορές. Δηλαδή η συνολική διάρκεια παρακολούθησης βγαίνει στις 65 ημέρες, 22 ώρες και 23 λεπτά, εάν υποθέσουμε ότι πράγματι καθόταν και το έβλεπε και δεν το άφηνε να παίζει για κάποιο λόγο.

Ωστόσο αυτός ο LOTRάκιας δεν ήταν ο μόνος που κάηκε αυτή τη χρονιά. Άλλος χρήστης του Netflix παρακολούθησε το «Πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του μαύρου μαργαριταριού» για 365 ημέρες στη σειρά. Φανταζόμαστε ότι θα είναι ψιλοεφιάλτης να πρέπει κανείς να κανονίσει είτε κάποια έξοδο με αυτόν τον τύπο, είτε κάποιο movie night, αλλά σίγουρα ευχόμαστε με κάποιο τρόπο αυτό το bug στο κεφάλι του να λυθεί πριν την πρωτοχρονιά.

Best of internet