Quantcast

Μυστηριώδη κόκκινα μπαλόνια δεμένα σε φρέατια εμφανίστηκαν στις ΗΠΑ

Εμπνευσμένος φαρσερ που πανηγυρίζει για την νέα ταινία του “It”; Ή μήπως…

Χρήστος Πρόεδρος

6 Σεπτεμβρίου 2017

Υπάρχουν πολλές φοβίες. Υπάρχει ο φόβος του θανάτου που βασανίζει τον άνθρωπο εδώ και εκατομμύρια χρόνια, υπάρχει ο φόβος της μοναξιάς, του γήρατος και φυσικά πάνω απ’ όλους αυτούς τους φόβους υπάρχει ο απόλυτος τρόμος για τους γαμημένους κλόουν, ειδικά μετά την τηλεταινία “it” (Το Αυτό) που στιγμάτισε πολλές παιδικές ψυχούλες. Τώρα που βρισκόμαστε λίγες μόλις μέρες πριν την κυκλοφορία του reboot της διάσημης ιστορίας του Στίβεν Κίνγκ, φαίνεται ότι πολλοί έχουν όρεξη για φάρσες που εκμεταλλεύονται τον μεγαλύτερο φόβο του ανθρώπινου γένους, δηλαδή τον Κλόουν Pennywise.

Έτσι κάποιος τύπος στις ΗΠΑ έδεσε ένα κόκκινο μπαλόνι σε ένα φρεάτιο στην άκρη του δρόμου. Αυτό τελικά υπέπεσε στην αντίληψη της αστυνομίας και απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιες από αυτές τις παιδικές ψυχούλες που έχουν στιγματιστεί από το φόβο για τους κλόουν προφανώς κάποια στιγμή κατέληξαν αστυνομικοί στο αστυνομικό τμήμα Lititz στην Πενσυλβάνια, αφού όταν είδαν το γνωστό κόκκινο μπαλόνι του Pennywise να ίπταται πάνω από το φρεάτιο, μπορεί να εκτίμησαν τη δημιουργικότητα του φαρσέρ, αλλά επίσης χέστηκαν εντελώς πάνω τους όπως αναφέρουν και στη δημοσίευση τους στο facebook:

A certain movie is coming to theaters in two days, and a local prankster took it upon themselves to promote the…

Posted by Lititz Borough Police Department on Dienstag, 5. September 2017

Μια συγκεκριμένη ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους σε δύο μέρες και ένας φαρσέρ από τη γειτονιά ανέλαβε από μόνος του να προωθήσει την ταινία… Του δίνουμε πόντους για τη δημιουργικότητά του, όμως θέλουμε να ξέρει ότι τρομοκρατηθήκαμε εντελώς και αφαιρέσαμε αυτά τα μπαλόνια από τις σχάρες των φρεατίων και του ζητάμε με κάθε σεβασμό να μην το ξανακάνει. Εάν δεν είστε σίγουροι για τι πράγμα μιλάμε, ψάξτε “it” και δείτε το trailer. Προτείνουμε να το δείτε με κάποιον φίλο, ή συνάδελφο με όλα τα φώτα αναμμένα και τον ήχο χαμηλωμένο :P.  P
“You’ll float too”

Για να είμαστε δίκαιοι να πούμε ότι εάν βλέπαμε στο δρόμο σε ανύποπτο χρόνο ο,τιδήποτε έχει να κάνει με «Το Αυτό», δεν θα φωνάζαμε απλά τους μπάτσους, αλλά τον στρατό.

Best of internet