Quantcast

O Ντέιβιντ Χάσελχοφ επιβεβαιώνει: Το Knight Rider επιστρέφει σαν τηλεοπτική σειρά

Μπορεί να είναι πολύ γέρος για να τρέξει και να δείρει, αλλά μπορεί ακόμα να οδηγήσει

Χρήστος Πρόεδρος

9 Αυγούστου 2017

Ξαφνικά εν έτει 2017 έχουμε περιέλθει σε μια κατάσταση κατά την οποία έχουμε νέα και ειδήσεις από τον David τον Hasselhof. Και αυτό είναι καλό, αγαπητοί φίλοι, μιας και ο εμβληματικός ναυαγοσώστης είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχουν συμβεί στην ανθρωπότητα κατά την περίοδο του 80 και του 90. Αυτή τη φορά, ο Hasselhof ανακοίνωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο TMZ ότι το Knight Rider όχι απλά επιστρέφει, αλλά επιστρέφει ως τηλεοπτική σειρά για να το χορτάσουμε.

«Αναγνωρίζω το Baywatch, αναγνωρίζω το Knight Rider – ειδικά το Knight Rider μιας και βρισκόμαστε σε συζητήσεις για να το επαναφέρουμε ως σειρά. Το οποίο είναι απίστευτο! Και είναι και κάπως κουλ επειδή όλοι όσοι έχουν δει τα άλλα reboot του Knight Rider δεν τους άρεσαν και έλεγαν «ας είναι ειλικρινές σε αυτό που είναι πραγματικά», οπότε αφήστε με να είμαι ο γέρος. Δεν μπορώ να τρέξω, δεν μπορώ να παλέψω, αλλά μπορώ ακόμα να οδηγήσω»

Στη συνέχεια ο Χοφ ερωτήθηκε για περισσότερες πληροφορίες για την επική επαναφορά του Knight Rider όπου ο ίδιος θα επιστρέψει ως ο Michael Knight με το διάσημο ομιλούμενο αυτοκίνητό του, τον Κιτ. Διευκρίνησε ότι το comeback δεν θα είναι κινματογραφική ταινία, αλλά «μια κανονικόταη σειρά και τώρα βρισκόμαστε στις συζητήσεις για τα δικαιώματα».

«Επεξεργαζόμαστε τη σχέση μου με τον Τζέημς (σ.σ. Τζέημς Γκαν, σκηνοθέτης του Guardians of the Galaxy) και το γεγονός ότι έβλεπε τη σειρά όταν ήταν οχτώ χρονών, πράγμα το οποίο είναι τρελό.»

https://www.youtube.com/watch?v=Mo8Qls0HnWo

Φαίνεται πάντως ότι ο Χοφ και ο Γκαν ήδη απολαμβάνουν τις συνεργασίες τους, εάν κρίνουμε από αυτό το καλτ διαμάντι που δημοσίευσαν χτες. Εμείς ανυπομονούμε για το ρετροφουτουριστκό comeback του Χοφ και του Κιτ. Κρύφτε τα γυναικόπαιδα γιατί ο Χοφ μπορεί να γέρασε, αλλά μπορεί ακόμα να οδηγήσει και αν όλα πάνε καλά θα το δούμε στις τηλεοράσεις μας.

Στον πυρετό του revival των αγαπημένων μας πραγμάτων από τα 80’s και αφού ο δρόμος έχει ανοίξει για το Knight Rider είναι άραγε υπερβολή να ζητήσουμε μια μεταφορά και του εξής αριστουργήματος;

(Μάλλον ναι, αφού ο Κώστας Βουτσάς έγινε πρόσφατα πατέρας, οπότε καλό θα είναι να βρίσκεται δίπλα στο παιδάκι του)

Best of internet