Quantcast

Ο Λεμπρόν Τζέιμς παίζει Mobb Deep στο Instagram στη μνήμη του Prodigy που έφυγε χτες

O μεγαλύτερος ίσως μπασκετμπολίστας του πλανήτη έδωσε το δικό του φόρο τιμή στον σπουδαίο MC από τη Νέα Υόρκη

THE NEWSROOM

21 Ιουνίου 2017

Tο παγκόσμιο χιπ χοπ θρηνεί από χτες μια πολύ μεγάλη και βαριά απώλεια. Ο Prodigy του θρυλικού νεοϋορκέζικου ντουέτου Mobb Deep από το Queensbridge της μεγάλης πόλης έφυγε από τη ζωή, με εκατοντάδες φόρους τιμής στη μνήμη του από διαφόρων ειδών μουσικούς να κατακλύζουν τα social media. Εκτός όμως από όποιους έπιασαν στα χέρια τους πικάπ ή μικρόφωνο και μουσικούς γενικώς, και οι οπαδοί θρήνησαν την απώλεια του Prodigy και ανάμεσα σε αυτούς ο τεράστιος μπασκετμπολίστας που λέγεται Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο τέσσερις φορές MVP του NBA ανέβασε μερικά κλιπάκια στο Instagram του χτες το βράδυ, αποδίδοντας φόρο τιμής στο θρύλο του χιπ χοπ με μουσική επένδυση κλασσικά κομμάτια των Mobb Deep. Τα κομμάτια που ανέβασε ήταν από το χρονικά μεσαίο σκέλος της καριέρας του ντουέτου όπως τα “Hell On Earth (Front Lines),” “It’s Mine” and “Give Up The Goods (Just Step).” Η λεζάντα που διάλεξε ο Λεμπρόν ήταν “Mobb Deep vibe all night long!! #RIP Prodigy,” and “Man I grew up on these boys! Help me get through tough days as a kid.”, έχοντας θυμηθεί προφανώς το ότι κάποτε δεν ήταν διάσημος και πλούσιος.

Δεν ήταν ο μόνος διάσημος που την έβγαλε με κλασσική ραπ και ιστορίες. Ο 50 Cent μοιράστηκε επίσης την ιστορία του, γράφοντας ότι ο Prodigy κάποτε αρνήθηκε βοηθήσει την αστυνομία να τον ενοχοποιήσει για ένα έγκλημα που δε διέπραξε. “Τον ρώτησαν αν είχα κάπου όπλο ή ναρκωτικά”, έγραψε στο Instagram o 50 Cent. “Μετά του ζήτησαν να βάλει ένα όπλο στο αμάξι μου. Δεν το έκανε, αντίθετα μου είπε τι προσπαθούσαν να κάνουν.”

Βίος και πολιτεία ο Prodigy.

 

Best of internet