Quantcast

Το Whatever Shape είναι ένα βιντεάκι που σου θυμίζει ότι πρέπει να λατρεύεις το σώμα σου, ενάντια σε όποιον σου λέει το αντίθετο

Η κωμικός Χρύσα Κατσαρίνη και η μπάντα The Vaudeville Project παίζουν μαζί δίνοντας ένα μήνυμα ενάντια στο μίσος και την μαλακία γύρω μας

LUBEN CREW

10 Ιουνίου 2017

Η κωμικός Χρύσα Κατσαρίνη, η μπάντα The Vaudeville Project και ο Joan Verbis έφτιαξαν αυτό το βιντεάκι παίζοντας στους δρόμους του Άμστερνταμ μια διασκευή στο “I’m in love with the shape of you” του Ed Sheeran και δίνοντας ένα μήνυμα ενάντια στο body shaming.

To κονσεπτ είναι απλό: Μαζι με την μπάντα που παίζει και την Χρύσα που χορεύει διάφορα screenhsots από διακτυακά μηνύματα σκάνε πάνω στην οθόνη, όλα τους γραμμένα από τους γνωστούς διαδικτυακούς οπαδούς της αστυνομίας του σώματος που περιμένουν ευκαιρία για να ξεσπάσουν το μίσος τους. Ένα μίσος απέναντι σε όποιον πάρει ο χάρος, στους «χοντρούς», τις γυναίκες, τους gay, τα τρανς άτομα, τους ξένους, και εδώ που τα λέμε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο που περνάει χαρούμενα τη ζωή του και δεν μοιάζει με τα μούτρα τους. Όπως πολύ πρόσφατα είδαμε να συμβαίνει στο viral (με την κακή έννοια) δημοσίευμα αυτού εδώ του δικηγόρου, που ξεσήκωσε την οργή του ελληνικού internet.

Καθώς λοιπόν τα σχόλια αυτά βρίσκονται παντού (και στο Luben τα βλέπουμε πολύ συχνά) αυτό το βιντεάκι είναι ένας χαρούμενος τρόπος για να περάσει το μήνυμα ότι ο,τι και να λέει ή να γράφει κάποιος για σένα η ζωή είναι μικρή για να μην λατρεύεις το σώμα σου και ό,τι εσύ έχεις επιλέξει να κάνεις με αυτό. Η ζωή επίσης είναι μικρή για να είσαι μαλάκας και είναι πάντα στο χέρι σου να μην είσαι.

Best of internet