Quantcast

O George R.R. Martin, συγγραφέας του Game of Thrones αποχαιρετά το λευκό λύκο Ghost που έφυγε από τη ζωή

Ο μισός λύκος και direwolf της γνωστής σειράς πέθανε από φυσικά αίτια στο καταφύγιο που ζούσε

LUBEN CREW

24 Μαΐου 2017

Ο γνωστότερος ίσως (μισός) λύκος του κόσμου έφυγε από τον κόσμο. Η λευκή διασταύρωση λύκου και σκύλου που έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο στο ρόλο του αλμπίνου direwolf του Jon Snow στη σειρά Game of Thrones, πέθανε αυτή την εβδομάδα στο χώρο φιλοξενίας Wild Spirit Wolf Sanctuary στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ.

Ο θάνατος του δεν πέρασε απαρατήρητος από τον George R.R. Martin, συγγραφέα της σειράς βιβλίων A Song Of Fire And Ice, όνομα το οποίο κοντεύει να αντικατασταθεί από το Game of Thrones. Ο Martin πόσταρε αυτό στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

Και ο ίδιος ο χώρος φιλοξενίας ανέβασε ένα βίντεο φόρο τιμής στο γνωστό λυκόσκυλο, επιφανές μέλος της ομάδας Westeros των 10 λυκόσκυλων που διασώθηκαν και έχουν πάρει τα ονόματα τους από direwolves και άλλους χαρακτήρες της γνωστής σειράς. Ο Martin και η γυναίκα του βοήθησαν να συγκεντρωθούν χρήματα για το χώρο φιλοξενίας και έδωσαν ονόματα στα ζώα.

Ο χώρος δήλωσε πως ο πραγματικός Ghost, ο οποίος αποτελεί διασταύρωση άγριου λύκου με οικόσιτο σκυλί, πέθανε ήσυχος στο χώρο του από φυσικά αίτια. Στην πασίγνωστη σειρά όμως είναι ακόμη ζωντανός, με βάση όσα γνωρίζουμε.

H Νova είναι ο απόλυτος προορισμός για το GOT. Τώρα μπορώ να απολαύσω για 1η φορά όλους τους προηγούμενους κύκλους μαζεμένους σε box set στο Nova On demand όποτε θελήσω αλλά και τον νέο καταιγιστικό 7ο κύκλο του Game of Thrones αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική από 16/7.

Best of internet