Quantcast

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον δηλώνει πως μπορεί να κατέβει και για υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο πιο καλοπληρωμένος άντρας ηθοποιός του Χόλιγουντ πιστεύει πως θα ήταν υπολογίσιμη δύναμη στην πολιτική

LUBEN CREW

11 Μαΐου 2017

O πρώτος ήταν ο Άρνολντ (αν και ο πρώτος πρώτος βασικά ήταν ο Ρίγκαν), οπότε γιατί να το πολυσκεφτεί ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον. Όταν τον ρώτησαν για το αν σκοπεύει να ασχοληθεί με την πολιτική, o διάσημος ηθοποιός και πρώην παλαιστής απάντησε αναλυτικά, εξηγώντας και γιατί δεν πήρε θέση στις τελευταίες εκλογές των ΗΠΑ, παρότι του το ζήτησαν τόσο οι άνθρωποι του Τραμπ όσο και της Χίλαρι.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πως υπάρχει όντως ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ σχολίασε πως ακόμη και η υποψηφιότητα για την προεδρία είναι μία «πραγματική πιθανότητα».

Σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ακολουθήσει πολιτική καριέρα και δήλωσε ότι μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την προεδρία αποτελεί μία «πραγματική πιθανότητα». Ο ίδιος με βάση περσινές δηλώσεις του στη Washington Post, θεωρεί πως έχει αρκετό ειδικό βάρος για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ντουέιν Τζόνσον εξήγησε ακόμη το γιατί δεν στήριξε ανοικτά κάποιον από τους υποψηφίους των προεδρικών εκλογών:

«Αισθάνομαι ότι τώρα είμαι σε μία θέση εξαιτίας της οποίας ο λόγος μου έχει βάρος και επηρεάζει πολύ κόσμο και εξάλλου γι’ αυτό ήθελαν και την ανοικτή υποστήριξη. Ωστόσο, την ίδια στιγμή έχω τεράστιο σεβασμό για τη διαδικασία και αισθάνθηκα ότι αν μοιραστώ την πολιτική μου θέση ανοικτά, θα συνέβαιναν κάποια πράγματα.

Αυτές είναι όλες συζητήσεις που κάνω με τον εαυτό μου στις 4 το πρωί στο γυμναστήριο. Σκέφτηκα ότι θα δυσαρεστούσα κάποιους, λόγω των πολιτικών μου πεποιθήσεων ή θα άλλαζα τη γνώμη σε κάποιους, κάτι που δεν ήθελα να κάνω σε καμία περίπτωση»

O Nτουέιν Τζόνσον ο οποίος είναι ο πιο υψηλά αμοιβόμενος άντρας ηθοποιός του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή, πήρε σαφή θέση κατά της απαγόρευσης πτήσεων που διέταξε ο πρόεδρος Τραμπ. Παρόλα αυτά, δεν είπε τη συνολική του άποψη για τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

(πηγή)

 

Best of internet