Quantcast

Το House of Cards επιστρέφει τον Μάιο και ο Frank Underwood δεν κρατιέται

A nation Underwood

Τσαγκ

2 Μαΐου 2017

Το House of Cards, η σειρά στην οποία ο Kevin Spacey μας διδάσκει πόσο βρώμικος πρέπει να είναι κάποιος για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, επιστρέφει για τον 5ο κύκλο της και από ό,τι βλέπουμε στο τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε το Netflix, o Underwood την έχει δει λίγο … θεός.

 

 

 Οι Αμερικάνοι δεν ξέρουν ποιο είναι το καλύτερο για αυτούς, εγώ όμως ξέρω, ξέρω ακριβώς τι χρειάζονται

Λέει ο Underwood στην γυναίκα του και συνεχίζει το παραλήρημα του :

 Είναι σαν μικρά παιδιά Claire. Πρέπει να τους μάθουμε να σκουπίζουν τα χέρια τους πριν τα βάλουν στο βρωμερό τους στόμα, να τους μάθουμε ποιο είναι το σωστό και το λάθος. Να τους πούμε τι να σκέφτονται πως να νιώθουν και τι να θελουν. Θέλουν βοήθεια ακόμα και στο να γράψουν τα πιο τρελά τους όνειρα. Να φτιάξουν τους χειρότερους τους φόβους. Είναι τυχεροί που έχουν εμάς

Παρότι η πολιτική πραγματικότητα της Αμερικής ξεπέρασε κατά μεγάλο βαθμό την φαντασία των δημιουργών του House Of Cards, ο Frank Underwood είναι εδώ για να μας δείξει όχι μόνο την βρωμιά που υπάρχει στην πολιτική, άλλα και πως η δίψα για την εξουσία μπορεί να σε κάνει να τα χάσεις, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον κόσμο.

Το trailer τελειώνει με τον Underwood να παραληρεί υπονοώντας ότι θα διοικεί την χώρα μέχρι το 2036, “Α nation, Underwood” όπως χαρακτηριστικά λέει.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 30 Μαΐου

Best of internet