Quantcast

Η αμήχανη στιγμή που μάθαμε ότι το Τερεζουλίνι από το “Οι Μεν και οι Δεν” πληρωνόταν κανονικά και με ένσημα (VIDEO)

Μέχρι και τα σκυλιά έβρισκαν δουλειά στα 90s

President Creed

2 Μαρτίου 2017

Τη στιγμή που η ελληνική τηλεόραση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και οι μόνες εκπομπές που παίζονται αποτελούν ουσιαστικά τελεμάρκετινγκ με μικρά διαλείμματα ύλης, έρχονται μερικές αποκαλύψεις σχετικά με την αθάνατη ελληνική τηλεόραση των 90s και πιο συγκεκριμένα σχετικά με τη σειρά του Χάρη Ρώμα “Οι Μεν και Δεν”, η οποία παιζόταν από το 1993 έως το 1996 στον ΑΝΤ1.

Όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός Άννα Κουρή, δηλαδή η Βάνα Δάγκα των Μεν και Δεν, μέχρι και το σκυλί της το Τερεζουλίνι έπαιρνε μισθό από την παραγωγή. Το σκυλάκι που εμφανιζόταν στη σειρά ως “Τερέζ”, ήταν πράγματι η σκυλίτσα της Άννας Κουρή και όπως δηλώνει η ίδια σε συνέντευξή της, το σκυλί της πληρωνόταν κανονικότατα και με ένσημα:

Βέβαια, έπαιρνε μεροκάματο. Κοίτα τον πρώτο χρόνο έπαιρνε 10.000 δραχμές το μήνα και μετά τον δεύτερο έπαιρνε 20 (χιλιάδες). Είχε 100% αύξηση. Κι επειδή δεν μπορούσαν να τα δίνουν μαύρα εννοείται, κόβανε στο δελτίο το δικό μου, οπότε έπαιρνε και ΙΚΑ.

Εν ολίγοις, αγαπητοί φίλοι, στα ένδοξα τα 90s, μέχρι και τα σκυλιά θιβετιανής ράτσας Λάσα Άσπο έβρισκαν δουλειά και με ένσημα. Μάλιστα όπως αναφέρεται στο wikipedia, “Το εντυπωσιακό είναι ότι, εκτός από το ευρύ τηλεοπτικό κοινό, η Τερέζ για μεγάλο χρονικό διάστημα έγινε το αγαπητό κατοικίδιο και των σαλονιών, σε βαθμό που δημιούργησε και σχετική μόδα στις κυρίες της υψηλής κοινωνίας.[7]

 

Εννοείται ότι νοσταλγούμε τις εποχές που η ανεργία στα καθαρόαιμα σκυλιά ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.

Best of internet