Quantcast

Ο ηθοποιός που έπαιξε τον Ramsay Bolton στο Game of Thrones αποφάσισε να παίξει κάποιον ακόμη πιο μισητό

Δεν είχε και πάρα πολλές επιλογές η αλήθεια είναι

LUBEN CREW

12 Ιανουαρίου 2017

ramsay-hitler

Προφανώς το Game of Thrones δε στερείται αξιαγάπητων χαρακτήρων — στο κάτω κάτω μιλάμε για τη σειρά που ένας από τους βασικούς δεύτερους χαρακτήρες ήταν ο Joffrey Baratheon — αλλά η αλήθεια είναι πως o Ramsay Snow, μπάσταρδος του Roose Bolton κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε όλους αυτούς. Λογικό, δεδομένου ότι στις μέχρι τώρα σεζόν κατάφερε να γδάρει κάμποσους ανθρώπους, να ευνουχίσει το Theon και να παρενοχλήσει σεξουαλικά τη Sansa, η οποία παρόλαυτα πήρε μια πλούσια εκδίκηση ταΐζοντας το Ramsay στα σκυλάκια του.

Ramsay_S06E09_RESZIED_FOR_INFOBOX

Επειδή προφανώς του ηθοποιού Iwan Rheon πλέον μετά από αυτό το ντελίριο βίας δεν του πάει η καρδιά να πάει να παίξει έναν απλό φούρναρη ή ένα δάσκαλο σε σχολείο, τώρα που η υπηρεσία του στο  Game of Thronesέψαξε να βρει τι μπορεί να ξεπεράσει σε κακία τον προηγούμενο ρόλο του προκειμένου να συνεχίσει σε μια ανοδική πορεία μοχθηρίας. Όπως καταλαβαίνετε, οι επιλογές (οκ υπάρχει κι ο Τζένγκις Χαν ας πούμε) δεν είναι πάρα πολλές.

Οπότε, ο ηθοποιός αποφάσισε να παίξει το Χίτλερ:

H κωμική σειρά Urban Myths του Sky Arts ασχολείται με “ιστορίες που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά και έχουν γίνει κομμάτι του αστικού φολκλόρ. είναι όμως αληθινές;”. H πιο γνωστή είναι η ιστορία με τον Michael Jackson, άλλα επεισόδια όμως έχουν ασχοληθεί με τους Bob Dylan, Cary Grant, Samuel Beckett και τελικα τον Adolf Hitler με το φίλο του, τους οποίους υποδύονται οι Rheon και ο Ron Weasley του κινηματογραφικού Harry Potter, Rupert Grint.

C15s1bqUsAEtQiv

H σύνδεση Ramsay και Χίτλερ είναι αρκετά λογική (όλοι οι φανταστικοί “κακοί” συγκρίνονται πάντα με τον ηγέτη των Ναζί) και μετά το επεισόδιο “The Battle of the Bastards,”, ο Rheon ρωτήθηκε ποιος από τους δύο είναι χειρότερος. ο ηθοποιός απάντησε πως “Μάλλον θα ήταν καλοί φίλοι”. “Ο Χίτλερ που εγώ παίζω είναι από την εποχή που δεν ανακατεμένος στα πολιτικά, οπότε θα είναι απλά ένας περίεργος νέος άντρας που ήθελε πολύ να γίνει καλλιτέχνης, σε αντίθεση με το τέρας που γνωρίσαμε από την Ιστορία. Αλλά ο Ramsay, αυτό το Χίτλερ τον κάνει με τα κρεμμυδάκια.”

Αλήθεια αναρωτιόμαστε τι θα κάνει μετά.

Best of internet