Quantcast

Ποιος Λάνθιμος; Υποψήφιος για 6 Όσκαρ ερωτικών ταινιών είναι ο Δημήτρης Σειρηνάκης

Έχει προταθεί για βραβείο σε έξι κατηγόριες

Τσαγκ

16 Δεκεμβρίου 2016

sirinakis_h_633_451

O γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός πορνοταινιών Δημήτρης Σειρηνάκης, διαγωνίζεται στα βραβεία AVN Awards 2017, δηλαδη στα αντίστοιχα κινηματογραφικά βραβεία όσκαρ της βιομηχανίας των πορνό και μαλιστα είναι μέσα στους 6 φιναλίστ.

Η τελετή απονομής έχει οριστεί για τις 21 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Έλληνας δημιουργός διαγωνίζεται σε κατηγορίες στις οποίες συμμετέχουν και αμερικάνικα μεγαθήρια του χώρου της τσόντας του ερωτικού σινεμά.

O Σειρηνάκης διεκδικεί Όσκαρ καλύτερου σκηνοθέτη για την ταινία «Η Άρτεμις σε swinger party» και καλύτερης ταινίας για το «Η Άρτεμις σε swinger party», «Ο Δράκος και η 19χρονη Στέλλα», Όσκαρ καλύτερης σειράς για το «Sirina Sex School – Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής από τη Sirina», καλύτερης ερωτικής σκηνής για το «Η Άρτεμις σε swinger party» και βραβείο καλύτερης περφόρμερ της χρονιάς με υποψήφια την Amirah Adara.

Το προϊόν του Δημήτρη Σειρηνάκη δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την κρίση και ο ίδιος με επίμονη και υπομονή, προωθεί το ελληνικό ερωτικό σινεμά στα πέρατα της οικουμένης.

Πηγή 

 

 

 

 

 

Best of internet