Quantcast

O θρύλος του Rotten.com

Η βάρβαρη σελίδα που σχεδόν μας έπεισε να γίνουμε χορτοφάγοι [βαρέως NSFW]

EGO PETRO

27 Μαρτίου 2013

rotten.com  This is rotten dot com

Και όμως , η σελίδα που γέμισε τα νεανικά μας χρόνια με αγάπη και θαλπωρή μέσα από τις όλο νάζι φωτογραφίες της, υπάρχει ακόμα στο χώρο του ίντερνετ. Ύστερα από μία λάθος πληκτρολόγηση στο google εμφανίστηκε! Μετά από τα τελευταία 5 χρόνια πλήρης άγνοιας για την τύχη της, επιτέλους θυμηθήκαμε τις καθημερινές επισκέψεις της για να υπάρχει θέμα συζήτησης την επόμενη μέρα στο σχολείο αλλά και την ανωμαλία που καλλιεργούσαμε σαν παιδιά, η οποία φαίνεται σήμερα στο ότι καταριόμαστε όταν υπάρχει censored σε φωτογραφία των ειδήσεων.

cannibalisme

Για όσους δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της τρέλας,το Rotten.com είναι διαδικτυακή σελίδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες με motto “PURE EVIL SINCE 1996”. Το αρχείο της αποτελείται από αναρίθμητες εικόνες τις οποίες δεν πρόκειται να έβρισκες  πουθενά στο ίντερνετ την εποχή που άνοιξε η συγκεκριμένη σελίδα.

grinder03

Η ιστοσελίδα ιδρύθηκε το 1996, και τη μορφή της έχει αλλάξει ελάχιστα από τότε. Από το 2009  οι ενημερώσεις άρχισαν να λιγοστεύουν φτάνοντας στο 2013 οπού έχουν σταματήσει εντελώς.

Το Rotten.com έχει απειληθεί πολλές φορές με αγωγές  όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του, ως επί το πλείστον για να κατεβάσουν φωτογραφίες νεκρών συγγενών. Στις 24 Ιουνίου 2005, η αμερικανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση διέταξε  να αφαιρεθεί η στήλη “Fuck of the month” (μαζί με το περιεχόμενο από διάφορες άλλες στήλες).

uday-pm

Μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 η επισκεψιμότητα της σελίδας ανέβηκε όσο ποτέ , γεμίζοντας την λιγούρα κυρίως του αμερικάνικου λαού για φωτογραφίες νεκρών τρομοκρατών, μέχρι την κάθετη πτώση του το 2012 που δεν έχει ανεβεί ξανά φωτογραφία από τότε.

Επισκεφτείτε την σελίδα λοιπόν πριν την κλείσουμε εντελώς. Ένας ωραίος τρόπος να περνάει τα απογεύματα της η οικογένεια .

1950familyDM1811_468x424

Rotten. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι.

Best of internet