Quantcast

Οι System Of A Down έχουν 15 καινούρια κομμάτια έτοιμα για το νέο τους δίσκο

O νέος τους δίσκος θα κυκλοφορήσει 12 χρόνια μετά το Hypnotize του 2005

LUBEN CREW

10 Νοεμβρίου 2016

system-of-a-down-2015

Σε περίπτωση που κάποιος άντεξε να περιμένει 11 χρόνια (ο τελευταίος του δίσκος, το Hypnotize βγήκε το μακρινό πια 2005), μπορεί να σκίσει τα ρούχα του από χαρά. Ο ντράμερ των System Of A Down John Dolmayan ανακοίνωσε πως η μπάντα του έχει 15 έτοιμα τραγούδια για να διαλέξει για το νέο τους δίσκο.

LOS ANGELES, CA - JULY 28:  Drummer John Dolmayan of Scars on Broadway performs at the cd release party for Scars on Broadway at Union Station on July 28, 2008 in Los Angeles, Calofornia.  (Photo by Tiffany Rose/Getty Images)

Ο Dolmayan υποστηρίζει πως οι System Of A Down δουλεύουν πάνω στη συνέχεια του Hypnotize εδώ κι έξι μήνες και παραδέχτηκε πως αισθάνονται πλέον πίεση καθώς πλησιάζουν 12 χρόνια από το τελευταίο τους studio album. Δήλωσε στο Kerrang το εξής:

“Εργαζόμαστε για τον καινούριο μας δίσκο τους τελευταίους 6 μήνες και υπάρχουν περίπου 12 κομμάτια που νομίζω πως αξίζουν να μπουν στο δίσκο.

Δεν ξέρουμε πότε θα εκδοθεί όμως, τα σχέδια μας δεν είναι 100% εντάξει. Θέλω να είναι όλοι μέσα και να αισθάντονται καλά με αυτό, αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε τώρα. Υπάρχει απίστευτη πίεση πάνω μας, όμως, γιατί έχουν περάσει 11 χρόνια – 12 όταν θα έχει εκδοθεί.”

Ο μουσικός πρόσθεσε πως η μπάντα δε θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το Toxicity μέρος 2ο και επέμεινε πως θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν μια νέα γενιά οπαδών. Είπε ακόμη το εξής:

” H παικτική μας ικανότητα είναι καλύτερη από ποτέ και δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Δεν προσπαθούμε να φτιάξουμε το Toxicity μέρος 2ο, απλά επειδή ήταν ο κατά πολύ σπουδαιότερος δίσκος μας.

Αυτό (το album) πρέπει να είναι κάτι για μια καινούρια γενιά οπαδών SOAD, έτσι ώστε όλοι να δουν ότι δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας. Δεν πρόκειται απλά να βάλω το όνομα μου πάνω σε ένα δίσκο για τον οποίο δεν είμαι 100% περήφανος. Το ξέρω πως λέγονται πολλά, τα διαβάζουμε όλα – εμπιστευθείτε με.

Οι οπαδοί λένε, κατανοούμε τη σύγχυση τους και το γεγονός αυτή η σύγχυση προκύπτει από το πάθος τους, στην πλειοψηφία. Οι System Of A Down σίγουρα θα βγάλουν δίσκο, απλά δε γνωρίζουμε τους όρους με τους οποίους θα γίνει αυτό.”

 

 

Πριν από ένα μήνα, οι SOAD δημοσίευσαν ένα βίντεο από πρόβες του για το νέο τους δίσκο.

#letsdothis #systemofadown

A video posted by Shavo O (@shavoodadjian) on

Shavo's view of my warm ups

A video posted by John Dolmayan (@johndolmayan_) on

Οψόμεθα.

 

Best of internet