Quantcast

Ο David Lynch Αναλαμβάνει το Νέο Βίντεο Κλιπ της Lykke Li

…και βγάζει μέσα από την πιο απλή ιδέα το πιο ταιριαστό αποτέλεσμα

Normo Gin

11 Ιουνίου 2013

lynch

 
 

Όσο προετοιμάζεται ο νέος δίσκος του δημοφιλούς σκηνοθέτη του Twin Peaks, του Lost Highway, του Blue Velvet, του Dune κ.α., το μόνο δείγμα που είχαμε την ευκαιρία ν’ ακούσουμε ήταν η συνεργασία του με την τραγουδίστρια του “I Follow Rivers”, Lykke Li. Το “I’m Waiting Here” είναι ένα bonus track στον δίσκο που θα κυκλοφορήσει αυτόνομα και σε 7ιντσο.

 
 

Το τραγούδι είναι αργό και μελαγχολικό, θυμίζοντας μία διαφορετική ενορχήστρωση της πιο θλιμμένης πλευράς της country, αλλά και πειραματικούς απόγονους αυτής όπως οι Mazzy Star. Χθες κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ που γύρισε ο David Lynch για το κομμάτι, το οποίο αποτελεί απλά μαγνητοσκόπηση μίας πορείας σ’ έναν ερημικό αυτοκινητόδρομο. Εκεί που κάποιοι θα μπορούσαν να το κατηγορήσουν ως προχειροδουλειά αποτυγχάνουν, καθώς το βίντεο σχολιάζει εύστοχα την εμμονική σύνδεση της μελαγχολίας με την οδήγηση στη σύγχρονη δυτική κουλτούρα, αλλά επιτρέπει και στον ακροατή ν’ ακούσει το τραγούδι με την ίδια ευχαρίστηση και προσήλωση που θα είχε σ’ έναν ήρεμο δρόμο. Ουκ εν τω πολλώ το ευ, άλλωστε

 
 

Βλέπεται σε HD και Full Screen, χωρίς ν’ ακούγεται τίποτα άλλο. Είναι 6 λεπτά υπέροχης χαλάρωσης για όποιον τα χρειάζεται.

 
 

 
 

Y.Γ.: Ας θυμηθούμε κι αυτό μιας και πιάσαμε ατμόσφαιρα:

 
 

 
 

Best of internet