Quantcast

Ραπ, Λούπες και Stormtroopers

Η Luben εκδοχή για το soundtrack του Star Wars

Dr. Pepper

4 Μαΐου 2013

To soundtrack του Star Wars αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες μουσικές που έχουν ντύσει ποτέ ταινία επιστημονικής φαντασίας. Τα ορχηστρικά κομμάτια που  συνοδεύουν τις σκηνές δράσης έχουν μείνει χαραγμένα στις ψυχές των απανταχού νερντς σε όλη την υφήλιο. Στο αποκορύφωμα τούτης εδώ της μουσικής επένδυσης βρίσκεται επάξια το Imperial March που προσθέτει καντάρια δραματικότητας σε κάθε εμφάνιση του Darth Vader. Πως όμως θα ακούγονταν το Imperial March και οι λοιπές συνθέσεις αν προσθέταμε ένα drum loop ή μερικά real gangsta shit φωνητικά;

 
 
Την αρχή κάνει ο Mr. Dibiase χτυπώντας βάναυσα την drum machine του πάνω στο σαμπλάκι του Imperial

 
 
Στην συνέχεια αναλαμβάνει τα πλατώ ο Skratch Bastid και μας δείχνει πως “the force is strong within him”

 
 
Ακούγοντας τα παραπάνω άσματα ο λόρδος Vader ζήλεψε και αφού τους έπνιξε και τους δυο, τους έκλεψε τα πικάπ και μας παρέθεσε τη δικιά του εκδοχή

 
 
Κι επειδή ο Vader είναι κι από τα πρώτα αλάνια, δημιουργεί και το δικό του hood. Ούτε East, ούτε West. It’s the Dark side.  Αφιερωμένο σε όλους του Vader haters εκεί έξω.

 
 
Κατευθείαν από τα στενά του Tatooine ένα σκληρό battle με υπερδιαστημικά flows και ρίμες από το πιο καυτό laser του γαλαξία.

 
 
Τέλος, επειδή μερικοί επιμένουν να ισχυρίζονται ότι η μουσική που παίζουμε δεν είν’ ποιοτική, αλλά είναι σκάρτη, σ ‘ αυτούς λοιπόν πρέπει να δώσω κάτι, πρέπει να τους δώσω ένα κομμάτι από… την Prague Film Orchestra.

 
 

Best of internet