Quantcast

Mix: I Heard Terror

5 από τους συντάκτες κατασκευάζουν ένα ηχητικό παζλ που περιγράφει τον τρόμο. Original soundtrack του I HEART TERROR αφιερώματος

Moloch

31 Μαρτίου 2013

ΝORMO GIN

Το είδος σινεμά που ονομάστηκε “ταινίες τρόμου” είθισται να απεικονίζει υπερφυσικά όντα, καταστάσεις που για ανθρώπους που δεν έχουν καλή σχέση με την πίστη σε θεούς και δαίμονες, δεν θα μπορούσαν να φανούν τρομακτικές. Δεν βρίσκω ταιριαστό τον όρο. Τρόμος είναι να νιώθεις ότι κινείσαι σε έναν υπερπραγματικό κόσμο, έναν κόσμο που έχεις χάσει κάθε δυνατότητα να καταλάβεις ενώ προετοιμάζεται μία σύγκρουση (Atari Teenage Riot). Τρόμος είναι να εξαπολύονται οι πολιτικές εντολές και οι ανταπαντήσεις μέσα από παραμορφωμένα ραδιοκύματα (Panic DHH). Τρόμος είναι να διαλέγεις τις μάχες και τις υποχωρήσεις σου (B. Dolan). Τρόμος είναι να κατεβαίνουν αφορισμοί από μεγάφωνα (Negativland) και τρόμος είναι ο θόρυβος των εκρήξεων να παραμορφώνει τα τσιφτετέλια (Muslimgauze).

1. Atari Teenage Riot – Is This Hyperreal?
2. Panic DHH – Simplex
3. B. Dolan – Leaving New York
4. Negativland – Christianity is Stupid
5. Muslimgauze – Bethlehem Is Free

MOLOCH

Τρόμος και αθλιότητα με ή χωρίς Ράιχ.

1.Suicide – Rocket U.S.A.
2.Throbbing Gristle – The World is a War Film
3.Nurse With Wound – Nana Or A Thing Of Uncertain Nonsense
4.Psychic TV – Terminus
5.Lemon Kittens – An Untimely End

JUDAS PRIESTLEY

Ο Karl Koch πέρασε για πάντα στην άλλη μεριά και ήταν αυτό το τίμημα της θυσίας. Το πληρώσαμε και τώρα ερχόμαστε με αγάπη από την μητέρα πατρίδα. Στη Γη της σύγχυσης όπου όλα επιτρέπονται στον έρωτα και στον πόλεμο: Τρόμος είναι το 23, ένα σφαγμένο γουρούνι στα κεφάλια των θεατών, η αιώνια αγωνία του Hagbard Celine μέσα στο Leif Ericson. Nα αποτινάξει από τον κόσμο τον ζυγό των μπάσταρδων Ιlluminati.

1.Clock DVA – The Hacker
2.SPK – With Love From China
3.Devo – Cold War
4.Genesis – Land Of Confusion
5.KLF & Extreme Noise Terror – 3 a.m Eternal

ΒΑ.ΑΛ

Ο φόβος του θανάτου. Που δεν είναι φόβος όταν πια πεθαίνεις. Ο φόβος της τρέλλας. Που δεν είναι πια φόβος όταν έχεις τρελλαθεί. Ο φόβος του χρόνου. Που δεν είναι πια φόβος όταν ο χρόνος έχει χαθεί. Ο φόβος της πτώσης. Που παύει να είναι φόβος όταν έχεις τσακίσει τα ποδάρια σου. Και κυρίως ο φόβος της μνήμης, για τον οποίο όμως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά μόνο αν τινάξεις το κεφάλι σου στον αέρα.

1.BladeRunner – TimeToDie
2.Mark Lanegan – Where Did You Sleep Last Night
3.Beasts Of Bourbon – Psycho
4.Running Out Of Time – Dead Moon
5.Danny & Dusty – Baby, We All Gotta Down
6.Stiv Bators – I Wanna Forget You (Just The Way You Are)

HELM

Τι κρύβεται πίσω από τον αγκυλωτό σταυρό; Τι κρύβεται πίσω από τα θρυμματισμένα σύμβολα; Σας αρέσει το Θρας Μέταλ, Ανατολικό Βερολίνο; Φοβάστε το κυβερνητικό κενό; Έρχονται από το Ιράν και θέλουν να καταστρέψουν τον τρόπο ζωής μας. Το τέρμα της ύπαρξης, πυρηνικός αντιδραστήρας λιώνει, λιώνουμε. Έχουμε πεθάνει και δεν το ξέρουμε.

1.Sabbat – Behind the Crooked Cross
2.Obliveon – Cybervoid
3.Fearless Iranians From Hell – Die For Allah
4.Voivod – Killing Technology
5.Watchtower – Energetic Disassembly

Best of internet