Quantcast

Το Gangnam Style δεν είναι πια το βίντεο με τα περισσότερα views στο youtube

Ο PSY δεν είναι πλέον ο μαν του youtube

THE NEWSROOM

11 Ιουλίου 2017

Πέντε ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν ούτως ώστε αυτή η οπτικοακουστική πανώλη που ακούει στο όνομα Gangnam Style να αποκαθηλωθεί από την πρώτη θέση των chart με τα περισσότερα views στο Youtube. Kαι αυτά είναι ευχάριστα νέα, αγαπητοί φίλοι, αφού είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί πιο εκνευριστικό τραγούδι από το γκάνγκναμ στάηλ.

Το τραγούδι του Νοτιοκορεάτη PSY έχει αυτή τη στιγμή 2.894.577.387 προβολές, δηλαδή δύο δις + περίπου 900 εκατομμύρια προβολές.

Παρ’ όλα αυτά βρέθηκε (ευτυχώς) ένα άλλο τραγούδι να του κλέψει τα πρωτεία και είναι αυτό, που με 2.896.025.363 προβολές μπαίνει πρώτο στα τσαρτ του youtube:

Το See You Again των Wiz Khalifa και Charlie Puth συμπεριλαμβανόταν στο soundtrack της έβδομης ταινίας του franchise «Fast and Furious» και παίχτηκε κατά την διάρκεια των credits της ταινίας ως φόρος τιμής στον ηθοποιό Paul Walker, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν προλάβει να ολοκληρώσει την ταινία και είναι ένα τραγούδι που από το 2015 και μετά παίζει σχεδόν παντού, όπως δείχνουν και τα νούμερα.

 

Sauce: BBC

To τρίτο είναι Justin Bieber, μετά έχει και Ενρίκε Ιγκλέσιας και Τέηλορ Σουίφτ (δις) και γενικά ας χαράξουμε αυτό το τσάρτ σε μια πλάκα χρυσού να τη στείλουμε στο διάστημα σαν αμπάσσαντορ του πολιστισμού του ανθρώπινου γένους.

Βέβαια, στο νούμερο 5 βρίσκεται το Ν Τ Ε Σ Π Α Σ Ι Τ Ο, που έχει μαζέψει ήδη δυόμιση δις προβολές μέσα σε έξι μόλις μήνες, οπότε μπορείτε εύκολα να φανταστείτε πως θα έχει διαμορφωθεί αυτός ο πίνακας σε λίγους μήνες από τώρα. Όπως και να χει, καλύτερα απ’ το να είναι το Γκάνκναμ πρώτο.

Πηγή: BBC

Best of internet