Quantcast

O Τσαντ Κρόγκερ των Nickelback σε συνέντευξή του, αποκάλεσε “Nickelback light” τους Stone Sour

Μάλλον από τις χειρότερες προσβολές που μπορεί να πει κανείς για οποιαδήποτε μπάντα

Χρήστος Πρόεδρος

19 Ιουνίου 2017

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, οι Nickelback για κάποιο λόγο κυκλοφόρησαν το ένατο άλμπουμπ τους, Feed the Machine, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η μπάντα έπρεπε να πηγαίνει από δω κι από κει για συνεντεύξεις και τα σχετικά. Επιπλέον είναι αρκετά εμφανές πλέον το πόσο μισητό είναι το συγκρότημα σε μουσικοκριτικούς και γενικά σε όλους όσοι δεν έχουν λοβοτομημένο εγκέφαλο. Οπότε όταν ο Τσαντ Κρόγκερ των Nickelback μπήκε για να δώσει μια συνέντευξη για το Metal Covenant της Σουηδίας, προφανώς ήταν ήδη εκκνευρισμένος επειδή όλοι πολεμάνε τους Nickelback και ρώτησε τον δημοσιογράφο να του πει εάν ξέρει κάποιο συγκρότημα που να έχει μεγαλύτερη ποικιλομορφία απ’ ό,τι οι Nickelback.

«Δε μπορώ να σκεφτώ άλλο συγκρότημα με τη δική μας ποικιλομορφία. Δεν μιλάει ο εγωισμός μου. Απλά δε μπορώ».

Όταν ο δημοσιογράφος του ανέφερε ως παράδειγμα ποικιλόμορφης μπάντας τους Stone Sour, ο Τσανταπάνητσε:

 Οι Stone Sour προσπαθούν να γίνουν …Nickelback. Ο Corey Taylor έκανε μερικά άθλια σχόλια για εμένα σε συνέντευξή του λέγοντας πως είναι πολύ εύκολο για κάποιον να γράψει ένα hit. Άντε λοιπόν, δείξε μου. Γράψε ένα. Έχει γράψει μερικά, τα οποία όμως δε συγκρίνονται με αυτά των Nickelback».

 

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την άλλη μπάντα του Τέηλορ, τους Slipknot:

Χρειάστηκε να βάλουν μάσκες και να χοροπηδάνε για να κάνουν αίσθηση. Πόσο καλή μπορεί να είναι η μουσική σου όταν κοπανιέσαι με τους άλλους στη σκηνή, ξερνώντας μέσα από τη μάσκα σου. Η μουσική δεν έχει καμία σχέση με τα τεχνάσματα. Καμία από της αγαπημένες μου μπάντες δε χρησιμοποιεί οποιοδήποτε είδους τρικ. Κάποια στιγμή κουράστηκε να φοράει μάσκα, θέλησε να δει τη φάτσα του ο κόσμος και έφτιαξε τους Stone Sour.

Πραγματικά τα ξεκατινιάσματα μεταξύ Nickelback και Stone Sour είναι σα να βλέπεις σήριαλ του Alter τρώγωντας ποπ κορν από ελαφρόπετρες, αλλά για την ιστορία να σας πούμε ότι ο Κόρεη Τέηλορ δεν έχει ακόμη απαντήσει στο ντισάρισμα του Κρόγκερ.

Εμείς δεν θα πούμε τίποτα άλλο, πέρα από αυτό:

http://isnickelbacktheworstbandever.tumblr.com/

Best of internet