Quantcast

Oι Queens Of The Stone Age περνάνε από τεστ αλήθειας στο teaser του νέου τους δίσκου

Το αρκετά κωμικό teaser ανέβηκε στη νέα interactive ιστοσελίδα της μπάντας

THE NEWSROOM

14 Ιουνίου 2017

Το νέο album των Queens of the Stone Age θα κυκλοφορήσει σύντομα, αν και το γεγονός αυτό είναι η μοναδική πληροφορία που είχαν αποκαλύψει μέχρι στιγμής. Αυτό άλλαξε σήμερα, καθώς η μπάντα αποκάλυψε ένα καινούριο και πολύ vintage website. To artwork σύμφωνα με τους ίδιους είναι από τον καλλιτέχνη Boneface.

 

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης είχε κάνει και το artwork για το New Skinτο περσινό album της μπάντας του Nick Valensi, κιθαρίστα των Strokes. To καινούριο website με το interface που θυμίζει τηλεόραση  με διάφορα κανάλια (όπως “Mumbo Jumbo,” “13,” “Tutti Frutti,” “Reclaim Everything,” “It’s a ‘Beautiful’ Day in the U.S.A.,” “Askew,” “Gold Standard,” “Enteen,”) δίνει επίσης ένα teaser video, στο οποίο η μπάντα περνάει από έναν ανιχνευτή αλήθειας.

Στο αρκετά κωμικό teaser αποκαλύπτεται επίσης ότι η μπάντα θα κυκλοφορήσει ένα νέο δίσκο με όνομα Villains, με παραγωγό το Mark Ronson. Ο Ronson έχει ασχοληθεί βασικά με ποπ δισκογραφία, όπως Adele, Amy Winehouse, Christina Aguilera, Bruno Mars και άλλους. Επίσης παίζει ένα μέρος από ένα καινούριο κομμάτι με τίτλο  “Feet Don’t Fail Me.”

Δείτε το βίντεο:

H μπάντα δεν έχει αποκαλύψει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου. Οι φόβοι που έχουν εκφράσει κάποιοι για το πως ο ροκ ήχος της μπάντας θα ταιριάξει με την σαφώς ποπ δουλειά του Ronson έχουν καιρό ακόμη μέχρι να δικαιωθούν ή όχι.

Best of internet