Quantcast

Το τρέηλερ για το «Assassin’s Creed: Origins» μας έψησε για εξερεύνηση στον κόσμο της Αρχαίας Αιγύπτου

Το Origins είναι μάλλον καλή ευκαιρία για να Make Assassin’s Creed Great Again

Χρήστος Πρόεδρος

19 Σεπτεμβρίου 2017

Βρισκόμαστε ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του νέου Assassin’s Creed: Origins, το οποίο αποτελεί μεν prequel της σειράς, αλλά μας δίνει μια εικόνα προς τα που θα κινηθούν τα Assassin’s Creed στο μέλλον. Το Assassin’s Creed: Origins είναι το πιο open world παιχνίδι της σειράς έως τώρα και η Ubisoft φαίνεται να έχει βάλει τα δυνατά της δίνοντας στον παίκτη μια πιο εξερευνητική και χαλαρή εμπειρία απ’ ό,τι στο παρελθόν.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέηλερ του παιχνιδιού, που μας ταξιδεύει στην αρχαία Αίγυπτο και φυσικά στα γραφικά που παραμένουν εντυπωσιακά και στο gameplay:

Όπως αναφέρει η Ubisoft:

Το Assassin’s Creed: Origins μας μεταφέρει για πρώτη φορά στην Αρχαία Αίγυπτο και συγκεκριμένα στην περίοδο όπου βασιλεύει η Κλεοπάτρα (45 π.Χ.). Πρωταγωνιστής είναι ο Bayek, ένα μέλος της τάξης των φρουρών και μαχητών που έχασαν τον λόγο ύπαρξης τους μετά την πτώση των Φαραώ. Η αποστολή του δεν θα είναι η δημιουργία αδελφότητας, ωστόσο, η βασική ιστορία θα περιλαμβάνει γεγονότα που θα οδηγήσουν σταδιακά στους πρώτους Ασασίνους.

Eίναι μάλλον μια καλή ευκαιρία να εξερευνήστε τα αμμοδαρμένα βασίλεια της Αρχαίας Αιγύπτου αλλά και τις απαρχές του Assassin’s Creed που γυρίζει το χρόνο χιλιάδες χρόνια πίσω στη γέννηση της Αδελφότητας των Ασσασσίνων. Κάπως έτσι θα αναλάβετε τον ρόλο του κορυφαίου ξιφομάχου και εκπαιδευμένου εκτελεστή Bayek. Μένει να δούμε εάν το “Assassin’s Creed: Origins” θα αναγεννήσει το κάπως κουρασμένο κοινό της σειράς, αλλά η κατεύθυνση προς μια πιο open world εμπειρία είναι σίγουρα ένας καλός οιωνός. Πάρτε και λίγο gameplay για να κρίνετε και μόνοι σας:

Το Assassin’s Creed: Origins θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για Windows PC, Xbox One και PS4, ενώ θα δούμε και έκδοση 4K Ultra HD για το επερχόμενο Xbox One X.

 

Best of internet