Quantcast

Mια εικόνα που διέρρευσε δίνει την πρώτη γεύση από τα φαντασμαγορικά γραφικά του Red Dead Redemption 2

Ο τίτλος που φαίνεται να διαθέτει πολύ εντυπωσιακά γραφικά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017

felix

11 Μαΐου 2017

Η φήμη είναι ανεπιβεβαίωτη ακόμη, αλλά σίγουρα υπόσχεται πολλά στους φανς των games (ειδικά στους φανς των κάπως σπάνιων western games). Πρόκειται για μια διαρροή που δείχνει τα εξαιρετικά εντυπωσιακά γραφικά του επερχόμενου Red Dead Redemption 2 της Rockstar Games.

Παρότι το παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει και η απόλυτη φιέστα των videogames έκθεση Ε3 έχει ένα μήνα ακόμη πριν αρχίσει, μια φωτογραφία που φαίνεται να τραβήχτηκε από κάμερα και μάλιστα χωρίς καλή ανάλυση (και όχι screenshot) ίσως να είναι η πρώτη γεύση των πολλά τα ελέη γραφικών του παιχνιδιού. Η εικόνα που δημοσιεύτηκε στο gtaforums.com είναι η εξής:

Προφανώς δεν είναι επιβεβαιωμένα εικόνα του παιχνιδιού. Υπάρχουν όμως δύο στοιχεία που κάνουν μάλλον απίθανο το να είναι ψεύτικη η συγκεκριμένη εικόνα: α) Πρώτον, είναι υπερβολικά λεπτομερής. Είναι μάλλον απίθανο κάποιος να έκατσε να φτιάξει κάτι τέτοιο απλά και μόνο για να παραπλανήσει το κόσμο. β) Δεύτερον, η στάση των ποδιών του συγκεκριμένου χαρακτήρα μοιάζει πάρα πολύ με την αντίστοιχη σε screenshot του teaser του παιχνιδιού, πράγμα το οποίο μάλλον είναι ένδειξη αλήθειας.

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 για το PS4 και το Xbox One. Δυστυχώς όπως και ο προκάτοχος του, δε θα είναι διαθέσιμο για PC.

(πηγή)

 

 

Best of internet