Quantcast

Ένα συλλεκτικό κουτί Εlder Scrolls φαίνεται να σταμάτησε μια σφαίρα σώζοντας τη ζωή του ιδιοκτήτη του

Ακόμη κι αν ακούγεται επική φιδιά, η Bethesda που δημιούργησε τα Oblivion και Skyrim φαίνεται να το έχει πιστέψει

LUBEN CREW

10 Μαΐου 2017

Το αν θα πιστέψετε τη συγκεκριμένη ιστορία είναι δικό σας θέμα, αλλά είναι εντυπωσιακή όπως και να’χει. Ένας χρήστης του Imgur υποστηρίζει πως η συλλεκτική έκδοση με όλα τα Elder Scrolls που είχε στο σπίτι του, του έσωσε τη ζωή από μία σφαίρα.

Όπως έγραψε, εκεί που καθόταν στον υπολογιστή του κι έπαιζε Prey ξαφνικά άκουσε ένα ξαφνικό θόρυβο και γυαλιά να σπάνε. Δεν ήταν όμως λάμπα: μια σφαίρα είχε περάσει μέσα από τον τοίχο του.

Όταν είδε την παραπάνω τρύπα στον τοίχο, κατάλαβε πως κάποιος είχε πυροβολήσει έξω και η σφαίρα κατέληξε μέσα στο δωμάτιο. Ψάχνοντας να βρει που σφήνωσε, διαπίστωσε πως η σφαίρα είχε καταλήξει στο κουτί που φύλαγε τα παιχνίδια της Bethesda.

Κι εμείς πονέσαμε λίγο με την εικόνα που παρουσίαζε η συσκευασία. Έχουμε υπάρξει κι εμείς χωρίς ζωή (από εποχές Daggerfall):

Eκεί βρήκε τη σφαίρα, την οποία υποστηρίζει πως αμέλησε να φωτογραφίσει πριν την παράδοσή της στην αστυνομία ως αποδεικτικό στοιχείο. Η κατάσταση πιο μέσα ήταν αρκετά άσχημη:

Το αν ο Verolok  θα τραυματιζόταν ή θα σκοτωνόταν είναι άγνωστο μέχρι στιγμής, αλλά η απώλεια του συλλεκτικού box set μάλλον του κόστισε πολύ. Ο ίδιος δηλώνει απαρηγόρητος, αν και μόνο τα Tribunal και Bloodmoon καταστράφηκαν, ενώ το Oblivion σώθηκε επειδή βρισκόταν μέσα στο drive του υπολογιστή.

Παρόλαυτα, ίσως κερδίσει κάτι καθώς η (ας πούμε…κάπως διάτρητη) ιστορία αυτή κέρδισε την προσοχή της Bethesda, της εταιρείας που φτιάχνει τα Elder Scrolls. Όπως πόσταρε ο διευθυντής του τμήματος δημοσίων σχέσεων στο Twitter, “Τα Elder Scrolls θα σταμάταγαν μια σφαίρα για σένα“:

Ενώ φάνηκε θετικός στο να κάνουν ένα δωράκι στον χρήστη Verolok για την ατυχία του:

Είτε την πιστεύετε είτε όχι, αν το πίστεψε η Bethesda ίσως να αρκεί. Μπορεί τα Elder Scrolls να σώζουν ζωές.

(πηγή)

Best of internet