Quantcast

H J.K. Rowling έβγαλε κι άλλο sequel του Χάρι Πότερ αλλά θα είναι θεατρικό έργο

Με τον Χάρι Πόττερ δημόσιο υπάλληλο

President Creed

27 Οκτωβρίου 2015

Τυπική φάση Χάρι Πόττερ φαν: Διάβασες τα βιβλία, είδες και τις 8 ταινίες και μετά σε έπιασε αυτό το άβολο μούδιασμα “και τώρα τι θα κάνω με τη ζωή μου”. Η J.K. Rowling που ήξερε οτι έχεις βρεθεί σε δύσκολη φάση και άρχισε να γράφει άρον άρον τη συνέχεια του Χάρι Πόττερ. Αυτή τη φορά άρχισε να φτιάχνει την ιστορία του γιού του Χάρι Πόττερ και το όλο στόρι του Πόττερ Τζούνιορ-Τζούνιορ θα γίνει θεατρικό με τίτλο “Harry Potter and the cursed child”.

Harry_Potter_Cursed_Child_Play

 

Είναι ένα θέμα το πως θα φαίνονται τα ξόρκια και τα μαγικά πάνω σε μια θεατρική σκηνή και χωρίς τη βοήθεια του After Effects. Πάντως τo στόρι στο περίπου έχει ως εξής: Ο Χάρι Πόττερ είναι πλέον οικογενειάρχης δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Μαγείας. Το βάρος για την απαραίτητη δράση της όλης φάσης πέφτει στον γιό του τον Άλμπους Σέβερους Πόττερ. Ο Άλμπους ζει στη σκια της εξωφρενικής φήμης του πατέρα του, τον κοιτάνε στην Διαγώνιο Αλέα και όλοι ψιθυρίζουν “Αυτός είναι ο γιός του Χάρι Πόττερ. Φτυστός ο πατέρας του” και άλλα τέτοια. Όλο αυτό δημιουργεί στρες στον Άλμπους και επίσης από το πουθενά σκάνε πάλι οι σκοτεινές δυνάμεις .

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στο Palace Theater του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο του 2016, 18 (δεκαοχτώ!) χρόνια μετά την έκδοση του πρώτου βιβλιόυ Χάρι Πόττερ. Θα είναι μάλιστα χωρισμένη σε δύο μέρη, γιατί προφανώς  η Ρόουλινγκ όταν γράφει παρασύρεται και ξεχνιέται. Μπορεί η σκέψη του θεατρικού να σε ξενερώνει, αλλά το έχει γράψει η J.K. οπότε πόσο κακό μπορεί να είναι;

Όποιος θέλει να μάθει πως συνεχίζεται η ζωή του Χάρι Πόττερ-δημόσιου υπαλλήλου στο Υπ. Μαγείας, ας έχει το νου του να κλείσει εισιτήρια εγκαίρως για Λονδίνο.

 

Ή, ας περιμένει να φέρουν την παράσταση στην Ελλάδα.

download

magic

Best of internet