Quantcast

Θα είναι ο Τζέικ Τζίλενχαλ ο επόμενος Batman;

Πάντως ο Άφλεκ εδώ και καιρό γκρίνιαζε ότι προσπαθεί να βρει πως θα φύγει από το ρόλο του πιο κουλ υπερήρωα της DC

Χρήστος Πρόεδρος

17 Νοεμβρίου 2017

Mπορεί το Justice League μόλις να κυκλοφόρησε, αλλά μαζί με την ταινία άρχισαν να κυκλοφορούν έντονα και οι φήμες που θέλουν τον Μπεν Άφλεκ να απομακρύνεται από τον ρόλο του Μπάτμαν και να αφήνει τη θέση του στον Τζέικ Τζίλενχαλ, ο οποίος καθόλου απίθανο δεν είναι να είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον υπερήρωα στην επερχόμενη ταινία για τον Μπάτμαν. Ο Μπεν Άφλεκ επεξεργαζόταν καιρό την ιδέα να σταματήσει να υποδύεται τον Μπάτμαν στις ταινίες της DC, αφού ο ηθοποιός ο οποίος αρχικά σχεδιαζόταν να πρωταγωνιστήσει και στην καινούρια ταινία για τον Μπάτμα, είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο USA Today, ότι «Δεν μπορείς να το κάνεις για πάντα, οπότε θέλω να βρω έναν ευγενικό και cool τρόπο για να βγω από όλο αυτό».

Οι φήμες που ανέφεραν ότι ο Μαρκ Ριβς, ο οποίος θα σκηνοθετήσει την καινούρια ταινία του Μπάτμαν, έχει ήδη κάποιον αντικαταστάτη στο μυαλό του αυτή τη φορά έγιναν πιο συγκεκριμένες, αφού ο γνωστός vlogger Campea, αναφέρει ότι η βασική επιλογή του Ριβς για την αντικατάσταση του Μπεν Άφλεκ είναι ο Τζέηκ Τζίλενχαλ. Αν και αυτή η φήμη θα πρέπει να επεξεργαστεί με μια κάποια αμφιβολία, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για πραγματικότητα, αφού έχει ήδη γίνει γνωστό ότι ο Τζίλενχαλ συναντήθηκε πρόσφατα με τον Ρίβς. O Campea αναφέρει επίσης ότι η απόφαση να φύγει ο Άφλεκ από τον ρόλο του Μπάτμαν είχε παρθεί ήδη από τις αρχές του 2017, αλλά η DC περίμενε να βγεί πρώτα το Justice League για να το ανακοινώσουν, ώστε να αποφύγουν την αρνητική δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το Collider, ο Τζίλενχαλ συναντήθηκε με τον Μαρκ Ριβς, ο οπόιος πρόκειται να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του Μπάτμαν. Αλλά δήλωσε ότι η ανάμειξη του Τζίλενχαλ δεν είναι κάποια ειλημμένη απόφαση:

«Αυτό το όνομα έχει πέσει στο τραπέζι. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει τελικά. Δεν έχει κλειδώσει, μπορεί και να μη συμβεί».”

Ο ρόλος του Μπρούς Γουέην/Μπάτμαν λογικά δεν θα είναι κάποια δύσκολη υπόθεση για τον Τζίλενχαλ. Ωστόσο πέραν της αρχικής απορίας που αφορά στο εάν τελικά θα είναι αυτός ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του Μπάτμαν, άγνωστο είναι επίσης εάν αυτή η αλλαγή θα σημαίνει και (άλλο) ένα γενικότερο reboot στον χαρακτήρα του Μπάτμαν, μιας και η προσέγγιση του Άφλεκ για τον Μπάτμαν έχει έντονα το στοιχείο της ωριμότητας και της μεγαλύτερης ηλικίας. Συνεπώς τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα σχετικά με το ποιό θα είναι το μέλλον του κινηματογραφικού Μπάτμαν και η DC δεν έχει ακόμη ανοίξει τα χαρτιά της για τα σχέδιά της.

 

Best of internet