Quantcast

Ο Σάμιουελ Τζάκσον επιστρέφει σαν Mr Glass στο σίκουελ του Άφθαρτου

Η ταινία «Glass» θα είναι ένα crossover σήκουελ του «Άφθαρτος» και του «Split»

Χρήστος Πρόεδρος

9 Νοεμβρίου 2017

Εξαιρετικά είναι τα νέα για του φανς του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, αφού η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη είναι η απόλυτη μετουσίωση του «μ’ένα σμπάρο δυο τρυγόνια». Συγκεκριμένα, ήδη με το τέλος της τελευταίας ταινίας του «Split», προετοιμαζόμασταν για κάποιο θεαματικό crossover, όταν είχε φανεί ότι το Split ήταν με κάποιο έμμεσο τρόπο ένα σίκουελ της ταινίας που είχε γυρίσει το 2000 ο Σιάμαλαν, “Unbreakable“.

Oι πρωταγωνιστές από τις δύο ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του Μπρους Γουίλις και του Τζέημς Μακάβοϋ βρίσκονται ήδη στα γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία «Glass» και όπως σωστά υποψιάζεστε, εκεί βρίσκεται και ο Σάμιουελ Τζάξον για να ενσαρκώσει τον ρόλο του Glass. Μάλιστα στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ, βλέπουμε τον Τζάξον/Γκλας να φοράει ένα μωβ παλτό, όπως αρμόζει στους περισσότερου super villains:

Όπως δήλωσε ο παραγωγός της ταινίας Τζέησον Μπλαμ στο collider.com, «Φυσικά, είναι κάποιου είδους ταινία υπερηρώων, σίγουρα. Το σκέφτομαι αυτό, ναι. Είναι πολύ διαφορετικό. Θα έλεγα ότι δεν είναι ταινία της Marvel, αλλά είναι μια ταινία υπερηρώων.» Ενώ ο ίδιος ο Σιάμαλανείχε δηλώσει στο digitalspy.com ότι το Glass «Είναι μια ταινία για τα κόμικ, όχι μια ταινία κόμικ».

Εντωμεταξύ ο Τζέημς Μακάβοϋ φαίνεται ότι περνάει τέλεια στα γυρίσματα, αφού ανέβασε μια φωτογραφία φορώντας μια περούκα, προφανώς υποδυόμενος κάποια από τις 23 προσωπικότητες του Κέβιν, που γνωρίσαμε στο Split.

I got a hair transplant #plugs

A post shared by James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) on

Μπορεί η ταινία να βρίσκεται ήδη στη φάση της παραγωγής, αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Glass» δεν αναμένεται πριν τον Ιανουάριο του 2019.

Best of internet