Quantcast

Μια τριλογία για τον Hulk ξεκινάει με το «Thor: Ragnarok»

Η ιστορία του Απίθανου Hulk ξεδιπλώνεται απ’ την τρίτη ταινία του Thor μέχρι την τέταρτη των Avengers

Χρήστος Πρόεδρος

13 Οκτωβρίου 2017

Μπορεί τα κινηματογραφικά δικαιώματα του Hulk να βρίσκονται ακόμα στα χέρια της Universal Pictures, ωστόσο η Disney και η Marvel Studios φαίνεται ότι έχουν ιδιαίτερα σχέδια για τον πράσινο γίγαντα, του οποίου η ιστορία θα μεταφερθεί κινηματογραφικά σε ένα sotry arc. Ο Marc Ruffalo, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Απίθανο Hulk, δήλωσε μεν ότι δεν θα δούμε μια standalone ταινία για τον Hulk, εξ’ αιτίας των κινηματογραφικών δικαιωμάτων, όμως ανέφερε ότι η ταινία “Thor: Ragnarok” θα είναι η αρχή ενός story arc του Hulk.

Σύμφωνα με τον Ruffalo, ο πρόεδρος της Marvel Studios, Κέβιν Φέιζ, τον ρώτησε τι θα ήθελε να δει αν θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει σε μια δική του αυτόνομη ταινία Hulk. Όπως δήλωσε στο cinemablend.com:

Λοιπον, βασικά, ο Κέβιν Φέιζ με τράβηξε στην άκρη πριν το Ragnarok και μου είπε «αν κάναμε μια standalone ταινία του Hulk, πως θα ήταν;» Και του είπα «πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι έτσι, έτσι, έτσι και έτσι και να τελειώσει κάπως έτσι». Και ήταν σε φάση «το λατρεύω! Οπότε γιατί δεν το κάνουμε αυτό στις επόμενες τρεις ταινίες, ξεκινώντας με το “Thor 3” και μετά με τα Avengers 3 και 4». Και του είπα «Μου ακούγεται τέλειο!» Και έτσι βρισκόμαστε στην αρχή αυτού του story arc.

Ξεκινώντας λοιπόν από την τρίτη ταινία του Thor και μέχρι και την τέταρτη ταινία των Avengers θα ξεδιπλώνεται παράλληλα και η ιστορία του Hulk.

Εντωμεταξύ, ο Ruffalo κατά λάθος (;) διέρρευσε μερικά λεπτά από την αρχή του Thor: Ragnarok, αφού όταν έκατσε να δει την ταινία δύο βδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία της ξέχασε ανοιχτό το instagram Live στο κινητό του, οπότε χιλιάδες followers άκουσαν τα 10 πρώτα λεπτά της ταινίας από την τσέπη του ηθοποιού.

Το Thor:Ragnarok έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου, αλλά ήδη ανυπομονούμε να δούμε την ιστορία του Hulk που θα ξεδιπλωθεί και στο Avengers:Infinity War, αλλά και στις υπόλοιπες ταινίες της Marvel.

Best of internet