Quantcast

Κυκλοφόρησε μόλις το trailer του Pacific Rim Uprising

Τέρατα, γιγάντια ρομπότ και ο πρωταγωνιστής των νέων Star Wars στο sequel του διασκεδαστικού blockbuster

THE NERDSTREAM

6 Οκτωβρίου 2017

Kυκλοφόρησε μόλις το πρώτο κανονικό trailer για το Pacific Rim Uprising, της συνέχειας του blockbuster με τα τεράστια ρομπότ. Το Pacific Rim Uprising θα λάβει χώρα 10 χρόνια μετά τη μεγάλη Μάχη του Ρήγματος που είδαμε στο Pacific Rim και στο ενδιάμεσο το πρόγραμμα με τα ρομπότ Jaeger έχει γίνει η βασική δύναμη άμυνας της Γης.

Ο Jake Pentecost (τον οποίο υποδύεται ο John Boyega) είναι ο γιος του Stacker Pentecost (ο χαρακτήρας του Idris Elba στην πρώτη ταινία) είναι κι αυτός μέλος του προγράμματος Jaeger, το οποίο έχει σα σκοπό τη μάχη ενάντια στα τέρατα Kaiju. Το trailer, το οποίο κυκλοφόρησε στην έκθεση New York Comic Con, περιλαμβάνει τόσο μάχη Jaeger εναντίον Kaiju όσο και Jaeger εναντίον Jaeger:

O Guillermo del Toro δεν πρόκειται να βρίσκεται στη θέση του σκηνοθέτη για το sequel: Αντικαταστάτης του θα είναι ο Steven S. DeKnight, γνωστός από το Daredevil του Netflix αλλά και τo παλαιότερο Smallville (στο οποίο έχει υπάρξει σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης). Στο πλευρό του Boyega θα βρίσκονται οι Scott Eastwood, Tian Jing και ο Charlie Day, ξανά στο ρόλο του δόκτορα Newton Geiszler από την πρώτη ταινία.

Το Pacific Rim Uprising θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 23 Μαρτίου, 2018.

Best of internet