Quantcast

Το νέο Jumanji του 2017 θα έχει The Rock και Jack Black στη θέση του Robin Williams

Το revival της ταινίας που αγαπήσαμε όταν ήμασταν μικροί θα είναι σε 3D και περιλαμβάνει αστεία για καραφλούς

THE NERDSTREAM

26 Σεπτεμβρίου 2017

Η επιδρομή από τη βιομηχανία διασκέδασης σε οτιδήποτε θυμίζει παιδική ηλικία συνεχίζει ακάθεκτη. Αυτή τη φορά θα έχουμε την επιστροφή μιας κλασσικής ταινίας που βλέπαμε μικροί, αλλά στη θέση του Ρόμπιν Γουίλιαμς αυτή τη φορά θα βρίσκεται ο The Rock. Το Jumanji του 1995 που βλέπαμε όταν ήμασταν παιδιά θα έχει τη συνέχεια του φέτος, με τίτλο Jumanji: Welcome To The Jungle.

Aυτή τη φορά το σαφάρι της καταστροφής ξεκινάει κάπως διαφορετικά, καθώς τέσσερις έφηβοι θα αποφασίσουν να παίξουν ένα παιχνίδι που δεν έχουν ξανακούσει ποτέ σε μια κονσόλα. Το παιχνίδι θα τους ρουφήξει στον κόσμο του, στον οποίο θα καταλάβουν τα σώματα των τεσσάρων χαρακτήρων του παιχνιδιού, οι οποίοι είναι οι Τζακ Μπλακ, The Rock, Κέβιν Χαρτ και Κάρεν Γκίλαν.

Εκεί φυσικά θα ανακαλύψουν ότι το Jumanji δεν είναι ακριβώς παιχνίδι και θα μπλέξουν σε τρομερές περιπέτειες. Aυτό που ίσως δώσει μια ανάσα σε αυτό το revival είναι τα αστεία για καραφλούς που φαίνονται και στο trailer αλλά και η παρουσία του Τζακ Μπλακ. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη από την άλλη κάθεται ο Τζέικ Κάσνταν, του οποίου το βιογραφικό δε λέει πραγματικά τίποτε το ιδιαίτερο.

Τo Jumanji: Welcome To The Jungle θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου. Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο από την ολοκληρωτική μετριότητα.

Best of internet